reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Ja się skusiłam na Avent Isis Via, zamówiłam w sklepie i jutro idę kupić. 149 zł, ale zamiast butelek 5 pojemników na pokarm, które można wsadzić do zamrażalki i mikrofali. Mają nakładki ze smoczkiem, myślę że się sprawdzą u mnie lepiej niż typowe butelki. Mam już 2 małe, które kupiłam dzieki Kasi:-), a 4 to byłoby zbyt dużo.

reklama
Kochane a ja 2,5 roku temu znalazłam polski odpowiednik OILATUM - OILLAN!!
skład dokładnie ten sam, w aptece mi doradzili i tak do Małej kupowałam przez cały pierwszy rok, dla porównania cena 500ml oilatum ok 50zł a oillan 38zł.

polecam:-)

to bodziaki (9,50zł) i śpioszki (17zł)

a tu się mamusia nie mogła powstrzymać i kupiła takie za 34zł (6,80zł za sztukę to i tak tanio myślę?)

Widziałam te przecenione piękności w tesco, ale nadal nie wiem Kto u mnie buszuje :-(. była cała rozmiarówka do roczku.

Widziałam te przecenione piękności w tesco, ale nadal nie wiem Kto u mnie buszuje :-(. była cała rozmiarówka do roczku.
Majaam ja tam zgłupiałam normalnie. Ale były też zwykłe całe białe i też tanie. Ale mój na mnie nakrzyczał że jeszcze mam obiecanych dużo ciuszków od znajomych więc nie ma sensu kupować na zaś, bo dzidzia szybko wyrośnie.

http://www.bajka.net/index.php?p406,051-laktator-elektryczny

Ja miałam się was kochane laski zapytać czy oprócz laktatorów Aventu to słyszałyście o takich innych firm. Kobietka w tej hurtowni poleciła mi taki jak w linku i on jest elektryczny, no i teraz się zastanawiam:sorry:

reklama
Efe ja bym go nie kupila oczywiscie ze nie tylko avent istnieje ale akurat baby ono nie ma zbyt ciekawych opinii to juz o wiele lepsze ma Medela.
Ja choc strasznie wychwalam aventa teraz zakupilam wlasciwie odkupilam chicco reczny
http://www.allegro.pl/item644540503_fizjologiczny_laktator_z_regul_sily_ssania_chicco.htmltaki jak ten, tylko mi sie trafila smieszna okazja praktycznie nowy za cene 10zl. jest bardzo podobny do aventa no i ze taka okazja sprobuje z tym. Z Matim mialam avent i rewelacja, zobaczymy jak sie sie sprawi ten bo jak kiepsko to juz bez eksperymentow maz poleci po avent. :tak::tak:

Do góry