reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
A ja właśnie spacerówkę tylko chcę:( Reszta mi nie potrzebna w sumie.
A pompowane koła to na nasze chodniki to jedyne rozwiązanie.

Cena jak mojego a mój ma większe koła większy kosz na zakupy i zdejmowane do prania wyściełanie co przyznam szczerze się super sprawdza. Ja nie jestem zwolenniczką tych rączek, wolę jedną na przykład.
I nie ma regulacji podnóżka. A to jak dziecię śpi na spacerze jest dla mnie bardzo ważne.
A plusy jest bardzo lekki.

Jak chcesz taką typową parasolkę to u nas sprzedają takie toćka w toćkę za 150zł. Sprawdzę ci nazwę producenta jak będę w tym sklepie.

Ot znalazłam wózek dla kobiety która nie umie się zdecydować na kolor: http://allegro.pl/item1183700903_quinny_buzz_3_henrik_vibskov_promocja_wejdz_poczyt.html :)))))))

Ostatnia edycja:
Zylcia mysle że fajna parasolka no i firma chyba solidna - ja mam Deltima fokusa- łącznie prawie trzy lata intensywnej jazdy (Bartek jako 3ci w nim jeździ) góry doły, lasy, plaże, śnieg itp i żyje - i ani razu gumy nie złapaliśmy...

co do focusa to koleżanka ma taki stary u teściowej jak przyjeżdżado niej to swojego nie musi brać i powiem że faktycznie nie do zdarcia. Choć wiele przeszedł to nadal się trzyma i nawet nieźle wygląda;)

co do spacerówki się nie wypowiem, bo my dalej w Mutsy.. aczkolwiek z miłą chęcią poczytam, bo czeka nas zmiana jak pójde do pracy muszę kupić cioci coś lekkiego :-) no i oczywiście wygodnego dla Oliwii :-)

Rubi
co do telefonu ja mam LG KU990 Oliwia z nim już wszystko robiła i telefon oprócz drobnych rys chodzi dalej rewelacyjnie. Polecam :-D:-):tak:
ja tez mam i moge polecić

Chogata funkcję swoją spełnia tylko nie ma jak baba sobie wymarzy maxi-cosi:-( Ostatnio mogłam kupić używany w idealnym stanie za 600zł. Gdybym wiedziała wcześniej:-( A ten bym odsprzedała komuś za grosze.

Co do telefonów ja przerabiałam ostatnio Rubi i jedno mogę powiedzieć NIGDY WIĘCEJ DOTYKOWYCH EKRANÓW! Ja się nie nadaję mojego Lg GT500 wsadziłam do szuflady bo mi na urodziny mój Miś odstąpił swój Sony Ericsson :sorry:
A co do niezniszczalnych telefonów to miałam Sony Ericssona K810i i już prawie rok moja kuzynka go męczy i nadal jest w stanie idealnym.
tego Ericssona ma mąż i tez super sie sprawuje

jakie buciki mają wasze pociechy? chcę kupić Mai buty, ale takie na lato-jesień, tak jakby "z dziurami", nie całe zakryte...
jak znajdę linka to wkleję i zobaczycie o co mi chodzi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry