reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Dziewczyny ponawiam moją prośbę w tym wątku. Jeśli ktoś ma i chciałby mi odsprzedać jeden dysk uszczelniający do butelki Avent to będę wdzięczna. Oczywiście zapłacę za dysk i przesyłkę.

reklama
zylcia ;-) ja pogubilam swoje.... mieszam plyn w tan sposob ze zakrecam flaszkę smoczkiem z tym przezroczystym kubeczkiem... i majtam... nic nie leci ;-)

ale ja w zasadzie nie karmie butlą, nie przechowuje mleka w lodowce...

jak znajdę to będę Cię miała na uwadze ;-)

Dziewczyny wracam do starego tematu - spacerówka. Doszłam do momentu, ze potrzebna mi nowa spacerówka - ma być lekka, trwała, ładna i po złożeniu zabierać mało miejsca.
Co polecacie?

Wiem że ten temat już był poruszany nie raz ale niektóre z Was mają takie spacerówki i po pewnym czasie można więcej napisać, które modele polecacie a które są kompletnie do bani.

reklama
Ja mam Inglesine Zippy free (różni się od normalnej zippy tym, że ma przekładane siedzisko), i jestem bardzo zadowolona. Kóleczka duże jak na taką spacerówkę,amortyzowane, jest lekka, ma duzy kosz, tapicerka zdejmuje sie do prania(ostatnio prałam bo się w samochodzie poprudziła budka i jest jak nówka), kolor nie wyblakł pomimo stania na plaży w najwieksze upały:-)

A no i po złożeniu zmieścił się w bagażniku Twingo znajomych:-)

Do góry