reklama
Dziewczyny ponawiam moją prośbę w tym wątku. Jeśli ktoś ma i chciałby mi odsprzedać jeden dysk uszczelniający do butelki Avent to będę wdzięczna. Oczywiście zapłacę za dysk i przesyłkę.
to znaczy co? tą nakrętkę?
to znaczy co? tą nakrętkę?
Nie nakrętkę tylko taki dysk który można wsadzić do nakrętki i np. mieszać mleko bez rozlewania Avent Dyski uszczelniające do butelek 12200 - porównanie cen w sklepach internetowych. Można takie dokupić i są pakowane po 6 sztuk. Mi jest potrzebny tylko jeden więc nie chcę kupować całego opakowania.
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja sama mam jeden więc nie poratuje :-(
zylcia ;-) ja pogubilam swoje.... mieszam plyn w tan sposob ze zakrecam flaszkę smoczkiem z tym przezroczystym kubeczkiem... i majtam... nic nie leci ;-)
ale ja w zasadzie nie karmie butlą, nie przechowuje mleka w lodowce...
jak znajdę to będę Cię miała na uwadze ;-)
ale ja w zasadzie nie karmie butlą, nie przechowuje mleka w lodowce...
jak znajdę to będę Cię miała na uwadze ;-)
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Ja też mam tylko jeden ten krążek a i tak robie tak jak Rubi, zakrywam butle tym przezroczystym i majtam. No ale ja też mleka nie przechowuje tylko na bierząco
Dziewczyny wracam do starego tematu - spacerówka. Doszłam do momentu, ze potrzebna mi nowa spacerówka - ma być lekka, trwała, ładna i po złożeniu zabierać mało miejsca.
Co polecacie?
Wiem że ten temat już był poruszany nie raz ale niektóre z Was mają takie spacerówki i po pewnym czasie można więcej napisać, które modele polecacie a które są kompletnie do bani.
Co polecacie?
Wiem że ten temat już był poruszany nie raz ale niektóre z Was mają takie spacerówki i po pewnym czasie można więcej napisać, które modele polecacie a które są kompletnie do bani.
reklama
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Ja mam Inglesine Zippy free (różni się od normalnej zippy tym, że ma przekładane siedzisko), i jestem bardzo zadowolona. Kóleczka duże jak na taką spacerówkę,amortyzowane, jest lekka, ma duzy kosz, tapicerka zdejmuje sie do prania(ostatnio prałam bo się w samochodzie poprudziła budka i jest jak nówka), kolor nie wyblakł pomimo stania na plaży w najwieksze upały:-)
A no i po złożeniu zmieścił się w bagażniku Twingo znajomych:-)
A no i po złożeniu zmieścił się w bagażniku Twingo znajomych:-)