reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla maluszka

Dziewczyny jak mialy byście wybrac to to co byście wybrały ? szukałam bujaczka na olx i znalazlam taki za 100zl a ta babka ma tee taka hustawke hybrydowa w tej samej cenie i teraz juz sama nie wiem co bedzie lepsze ....

Załączniki

• p-bright-starts-hustawka-hybrydowa-zebra-ingenuity-10037.jpg
    p-bright-starts-hustawka-hybrydowa-zebra-ingenuity-10037.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Czy to
p-tiny-love-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-luxe-szary-tl1804406130r.jpg

Załączniki

• p-tiny-love-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-luxe-szary-tl1804406130r.jpg
    p-tiny-love-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-luxe-szary-tl1804406130r.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 385
Ja bym też wzięła pod uwagę co Ci będzie łatwiej przestawić, bo osobiście najwięcej tego bujaczka używałam żebym mogła coś zrobić a dziecko było ze mną i mnie widziało. Czyli często wędrował kuchnia - salon - jakiś pokój, bo tak to raczej na macie większość.
Huśtawki nie miałam, ale tak sobie myślę, że z kolei jak ona sama buja to może i dziecko sama do snu ubuja? :D
Musisz pomyśleć na swoje potrzeby bo obydwa to bez sensu.

Tak! Koleżanka ma huśtawkę i to samo jej lula dzidzię do snu. Nakarmione wkłada, zapina pas, daje zabawki i wychodzi. Za 5 min zaglądam i Niunia cudnie śpi. Bez płaczu, marudzeń, histerii. Super sprawa. Muszę to kupić...

reklama
Ja butlę dostałam w "niebieskim pudełku", nie dokupuję innych. :) Łóżeczko super, ale na razie mam stracha. Mąż zamówi jak pójdę pod nóż. ;) 5 dni w szpitalu, zdąży dojść.

Do góry