reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla malucha i mamusi :)

Śliczne ciuszki dla małej- ja tez buszuję po sklepach. Nakupowałam już całą reklamowkę ciuszków- u mnie dominuje barwa niebieska :-)

reklama
Kurcze dziewczyny widzę, że szalejecie z ubrankami powoli. Ja na razie czekam na II badanie USG prenatalne i potem w czerwiec/lipiec przeprowadzka i wtedy będę szaleć:) Doczekać się już nie mogę urządzania pokoiku:) Macie już jakieś fajne mebelki upatrzone?

Jeśli chodzi o mebelki to malujemy meble z mojego biura na biało - dwa regały i komodę. Dokupujemy białe zwykle łóżeczko i gotowe. Planujemy w czerwcu skończyć pokój malutkiej w barwach szaro-biało- różowo- seledynowo ;) teraz kupuje rożne drobiazgi i poluje na okazje na westwingu - ostatnio kupiliśmy dywan do pokoiku 5 cm grubości ;) codziennie przyjeżdża kurier z jakims zakupem ;)

no ja też już się zbieram za zakup komody, bo póki co maluskie ciuszki trzymałam na dnie mojej szafy, ale powoli zaczynają się wysypywać... na razie myślę o jednej komodzie, jak mi braknie miejsca to będę mysleć dalej... łóżeczko i materac wiem dokładnie jakie chce wiec sie nie śpieszę, pewnie gdzieś koło sierpnia wyślę K, poza tym poluję na allegro na jakiś fajny wózek, na razie na luzie, w sierpniu zacznę się pewnie spinać, a tak to co wyprawa na ciuchy to coś przytargam, ostatnio np wygrzebałam za 2 zł pajacyk tygryska, no przecież nie mogłam nie kupić...

Oto jaka ja znalazłam listę na wyprawkę dla Dzidziusia.

Załączniki

• 1431336479416.jpg
    1431336479416.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 96
Ja też już zakupiłam dwie komody białe z Ikei z trzema szufladami i mam nadzieje że wystarczy :-D i też łóżeczko będziemy kupować białe ale to dopiero jak pomalujemy pokoik ;-) pokój będzie pomalowany na szaro-niebiesko, myślę że bedzie ładnie:-)
na20taliii- ja nic nie mogę rozczytać na tym zdjęciu jakoś nie wyraźne to zdjęcie :(

Teraz wszystko widac :)
Dzwonila do mnie mama ona na prawde oszalala, pojechala do tesco na zakupy i przy okazji kupila mi juz dwie paczki pieluch chusteczki mokre wkladki laktacyjne i zastanawiala sie nad pieciopakiem body ale powiedzialam jej zeby nie kupowala i tak juz mam od niej cala szuflade ubranek a sama kupilam tylko kilka rzeczy :p szalona babcia po prostu :D

Odnośnie kaftaników to ja w ogóle nie kupuję, tylko bodziaczki i to najlepiej na krótki rękaw, a na to pójdą pajacyki, taki maluszek lubi jak jest w miarę cieplutko, albo bodziaczek na długi rękaw i na to śpioszki

Ja nie ukrywam uwielbiam półśpioszki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry