reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla malucha i mamusi :)

Lovi prolactis- jeśli zastanawiacie się nad laktatorem to ten Wam polecam z czystym sumieniem. Korzystam z niego już 1,5 msc i odciąganie to „pestka” . Panel elektroniczny. Zapamietuje moje ustawienia. Posiada nakładkę masującą dzięki której delikatnie odciąga się pokarm. Co najważniejsze dwu fazowy system odciągania oraz regulacja mocy ssania. Odciaganie jest bardzo szybkie, bezbolesne a do tego bardzo efektowne. W krótkim czasie dużo pokarmu. Sam zestaw jest super bo ma torbe z kieszonkami –nic się nie zgubi/nie zniszczy. Posiada zapasowe części, pojemnik do przechowywanie mleczka. Do tego można go używać zasilając bateriami ( co jest pomocne np. w podróży) albo przekształcić go na ręczny (i po cichutku odciągnąć w miejscu publicznym) . Przyszłe mamusie na prawdę warto!!!

reklama
Dziewczyny jakiej wielkości ręczniczek do kąpieli ? Totalnie nie mam pojęcia kupiłam taki z kapturkiem ale mega wielki mi sie wydaje ...

Anula, też mam duży i do dzisiaj mi służy, znaczy synkowi ;-) dla drugiego dzidziusia na pewno nie kupię małego, tylko ten sam. On ma chyba wymiary 80*80 czy 90*90, jakoś tak

Ja sobie chyba poprostu nie wyobrażam jak takie maleństwo w tym ręczniku opatulic i wycierać ;) generalnie sobie nie wyobrażam kąpieli ... Blady strach mnie łapie :/

spokojnie Anula, od tego masz położną, zeby Ci wszystko pokazała, pomogła, a później to jak ze wszystkim, praktyka:-)

Mnie obejmuje paralityczny strach, że sobie nie poradzę, że nie będę potrafiła nic przy swoim dziecku zrobić. Począwszy od nakarmienia kończywszy na ululaniu do snu. Koleżanki niby mówią, że z chwilą jak rzucą mi dziecko na piersi i będę wiedziała, że jest moje i zdane na mnie od razu poczuję że muszę to dla niego zrobić i tym się w zasadzie pocieszam :D . Także dziewczyną, które mają podobne lęki polecam takie myślenie :-)

Muszę Wam się pochwalić moimi nabytkami :-D Kupiłam dla synka dwie podusie takie do ozdoby od Pani która sama szyje takie cudeńka, a znalazłam ją przypadkiem na fb LiArt naprawdę rzeczy są prze cudne :-) I od Pani którą też znalazłam na fb : Agnieszka Truszkowska Koce, Pościele, Ubranka zamówiłam kocyk z podusią i szmatkę sensoryczną ;-) Podusie już do mnie dotarły i są super naprawdę a na kocyk i resztę czekam bo jeszcze się szyją.

Załączniki

• gwiazdka.jpg
    gwiazdka.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 107
  • piesek.jpg
    piesek.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 97
  • minky1.jpg
    minky1.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Do góry