reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla malucha i mamusi :)

reklama
Kupiłam dzisiaj lóżeczko, zdecydowałam sie na mniejszą wersje klasycznego, chociaż zastanawiałam się nad bujaną wersją, ale w sumie zamówiłam też ten bujaczko-leżaczek z tiny love, więc byłoby za dużo. Zostało mi skompletować drobiazgi, resztę ciuszków i wyprawka gotowa :D

Załączniki

• 1433531341761.jpg
    1433531341761.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 110
Engacka śliczne łóżeczko. My też chcemy białe, tylko dwupoziomowe z szufladą pod spodem. Mieszkanie małe to każdy schowek się liczy.

Na20taliii takie jak opisujesz w takim małym rozmiarze byłoby idealne, ale nigdzie u siebie nie widziałam. A przetrzepałam całe internety za łóżeczkiem. Ale wpadłam na pomysł że pokupuję jakieś ładne pudła pod te łóżeczko, zawsze coś :D

Jutro jadę odebrać razem z materacem i całym wystrojem, chyba będę skręcać tak mnie już nosi :D

W ogóle wkurzyłam się, bo dzisiaj przyszły mi rzeczy dla małego - kupilam sterylizator do mikrofalówki z aventu, no i mikrofalówkę bo nie mieliśmy a w sumie zawsze się przyda. No i feler taki, że sterylizator jest za duży ;_; w sensie wchodzi na styk ale talerzyk w mikrofali nie obraca się tak jak powinien. No i znowu mikrofalowkę muszę zwrócić i kupić inną, większą i droższą pewnie. Grrr.

Aneta, da się wyjąć. Borze iglasty, ja całe życie w przekonaniu żyję, że cokolwiek wsadzę do mikrofalówki musi się obracać :D Serio nie musi? Mam wrażenie, że wtedy coś się spali, wybuchnie czy nie wiem co, apokalipsa haha :D Ale tak czy inaczej trochę za mały środek ma, bo sterylizator wchodzi dosłownie na styk wepchnięty lekko na siłę, i z wyciąganiem jest trochę problem. Wezmę większą jakąś da świętego spokoju, już znalazłam w podobnej cenie :D

reklama
engancka piękne łóżeczko. mi też się marzy białe, ale raczej zostanę przy tym co już mam czyli jedno w kolorze brzozy i jedno turystyczne. Wprawdzie moja mama uparła się, żeby kupić mi kołyskę. Zobaczymy jak to będzie ostatecznie,
Co do sterylizatora to pamiętam, że sama taki miałam i sprawdzał się super. A jeżeli możesz wymienić mikrofalówkę to chyba lepiej bo tak to będzie Cię ciagle denerwowało to, że ciężko wchodzi.

Do góry