reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

reklama
Zobaczcie jakie poszycie na materacyk uszyła mi pani do wózeczka:tak:

Free image hosting

Free image hosting
no starczy, wydaje mi sie że będzie bardzo praktyczne, zwłaszcza , żę jest dwu stronne:-)

polko no to dobrze bedziesz mogła wrazie w sobie wyprac lub przewrócic na druga strone hehe:-D:-D:-Dbardzo praktyczne i przydatne ja bym nawet nie pomyslała.....:-:)szok:

Witam, z jakiej firmy kupowałyście kosmetyki dla swoich pociech? Ja nie mam pojęcia co kupić. Może któraś ma wypróbowane coś? A i jeszcze jedno, co kupujecie oliwkę czy balsam do ciała?

Lucynko ja kupiłam wszystko z Nivea Baby, ale sa zwolenniczni i przeciwniczki tych kosmetyków ;-) mi ta seria sie sprawdziła przy synku :tak: używałam też kiedys kremu "penaten" ale jest słabo osiągalny, natomiast nigdy nie używałam oliwki i pudru do pupy, a za to krem do ciała owszem :-D
myśle że to indywidualna sprawa i upodobania, no a najażniejsze aby maluszek nie był uczulony!

no to mnie do głowy też przyszło pytanko co przygotować na wyjście maluszka ze szpitala biorąc pod uwagę że może być albo bardzo ciepło albo jednak dosyć chłodno bo przecież z pogodą nigdy nic niewiadomo

Puchatka, ja właśnie pakuję torbę dla małego i jestem zielona:baffled:. Ale muszę to zrobić, bo być może nie będę miała potem okazji, a mój J nie odróżnia narazie pajacyka od kaftanika!!

reklama
Aurelko to ja mam taki sam model w domku wiem że się nauczy ale chyba póki co oszczędzę mu takiego poligonu i konieczności wtrącania się teściowej liczę w każdym razie na pomoc doświadczonych mamuś

Do góry