reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

Kupiłam dzisiaj laktator TT i mam pytanie apropos sterylizacji. Tam jest takie pudełko do sterylizacji w kuchence mikrofalowej, ale niestety takowej nie posiadam. Czy wygotowanie laktatora w wodzie nie zniszczy tej gumowej części, która przylega do piersi? W sumie smoczki też są z gumy i można je gotować. Jak myślicie?

Kupiłam też podgrzewacz canpol babies i butelka TT mieści się tam całkiem dobrze.

reklama
Panna migotka,nie trzeba gotowac a jedynie wyparzac wrzatkiem.Ja niektore rzeczy jak gotowalam to niestety sie zniszczyly i matowialy dopiero pozniej sie dowiuedzialam ze wystarczy do wrzatku wrzucic na kilka minut ale juz nie gotowac.

Iwonka, mi też wychodzi 7,5cm. Ale nie jestem pewna tego opakowania - mam jedno z takim wzorkiem (owszem to może być inny "model") i TT tam nie wchodzi.
Zresztą chciałabym mieć możliwość kupna odpowiedniego opakowania w pierwszym lepszym sklepie, a nie w sieci...

Wiktoria lepiej jeszcze zapobiegać tym rozstępom polecam FOLIACTI Pharmaceris póki co odpukać nie ma ich i niech tak pozostanie do końca;-)

także go używam i jestem zadowolona :tak:
Miałam próbke Mustelli 9mcy (drozsza jest chyba dwukrotnie of Foliacti) - i moze zapach ładniejszy, ale konsystencja mi nie odpowiada - zostaje warstwa na skórze i się klei wiele godzin :baffled:

reklama
także go używam i jestem zadowolona :tak:
Miałam próbke Mustelli 9mcy (drozsza jest chyba dwukrotnie of Foliacti) - i moze zapach ładniejszy, ale konsystencja mi nie odpowiada - zostaje warstwa na skórze i się klei wiele godzin :baffled:
Ja zużyłam 2 opakowania Musteli, a teraz mam z AA Ja i Mama i bez porównania, Mustela jest do d.... Klei się i jest jakaś taka dziwna w porównaniu z AA. Żałuję, że wydałam tyle kasy na Mustelę...!!!!

Do góry