reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

moja mama wygrywa ma 50 lat urodzila trojke dzieci, niestety dwie ciaze poronila pierwsze, ale wogole nie ma rozstepow i wazy ponad 50kg i nawet skory na brzuchu niema :-D. Ostatnio wcisnelam ja w biodrowki do tego koszula dopasowana krotka i wygladala jak moja siostra hehe:-Dmam nadzieje ze odziedzicze to po niej :-):-)
ale i tak wole sie smarowac w razie "w"

reklama
Ja smaruję sie 2 razy dziennie, a i tak całe piersi zrobiły mi się w rozstępach (mimo, że wcale wiele nie urosły :angry: ). Używam Fissanu i Gerbera. Ale może po prostu miały wyść, niezależnie od smarowania.

migotka tez tak slyszalam ze jak maja byc to beda ale przynajmniej nie mmsz sobie do zarzucenia ze sie nie nstaralas :tak:

Wiktoria lepiej jeszcze zapobiegać tym rozstępom polecam FOLIACTI Pharmaceris póki co odpukać nie ma ich i niech tak pozostanie do końca;-)

ja tez moge polecic używam go na zmiane z kremem na rozstepy z AA Ja i Mama profilaktyka i redukcja rozstepów dobry i 10 zł tańszy niz foliacti .Polecam jeden i drugi!:tak::tak::tak:

Ja smaruję sie 2 razy dziennie, a i tak całe piersi zrobiły mi się w rozstępach (mimo, że wcale wiele nie urosły :angry: ). Używam Fissanu i Gerbera. Ale może po prostu miały wyść, niezależnie od smarowania.

Rozstepy to nie tylko kwestia przytycia ale to hormony i ponoc tez dziedziczne:-(Ja na rozstepy nie narzekam ale mi sie okropny cellulit w ciąży zrobił i nie wiem co gorsze???:confused::baffled:

Kupowałyście juz może wyprawke do szpitala bo ja właśnie siedze na allegro i nie mogę się zdecydowac jaka najlepiej kupić ,bo sa różne zestawy a mi chodzi o to jaki zestaw najlepiej na nasze majowe bobaski;-):-)może już coś macie ,jak tak to doradzcie mi prosze abym czegoś niepotrzebnie nie kupiła bo i po co?:baffled::confused:

Hej Majóweczki.
Byłam dziś na zakupach w Smyku. Powyżej 100zł dają rabat 15%. Kupiłam:
przewijak duży Klupś
zainspirowana Waszym entuzjazmem - butelki Tommee Tippee (zestaw 2 butelek po 150ml oraz zestaw 2 butelek w kolorze niebieskim z malutkimi żaglóweczkami o pojemności 260ml każda)
termoopakowanie Canpol Babies do butelek szerokich, które NIE pasuje do TT :no: mimo zapewnień sprzedawczyni

Nie wiem czy smoczki w butelkach TT są aż tak rewolucyjnie inne od np. Aventu... chyba niespecjalnie (oczywiście musiałam już obmacać i wziąć do buzi ;-)). Butelki są szerokie i ciężko będzie na nie kupić termoopakowanie, nie pasują także do podgrzewacza Avent. Hmmm. Nie wiem czy to dobry zakup.

Aha kupiłam jeszcze smoczki do uspokajania - ale Aventu, dlatego że mają sporo mniejsze tarczki - pamiętam że jak Maks się urodził to nawet ten najmniejszy smoczek Aventu zakrywał mu pół buzi, więc przy TT to już całkiem słabo by było ;-)

reklama
termoopakowanie Canpol Babies do butelek szerokich, które NIE pasuje do TT :no: mimo zapewnień sprzedawczyni

Nie wiem czy smoczki w butelkach TT są aż tak rewolucyjnie inne od np. Aventu... chyba niespecjalnie (oczywiście musiałam już obmacać i wziąć do buzi ;-)). Butelki są szerokie i ciężko będzie na nie kupić termoopakowanie, nie pasują także do podgrzewacza Avent. Hmmm. Nie wiem czy to dobry zakup.
Ja mam podgrzewacz Baby Ono- też miał pasować do szerokich butelek, ale butelka TT 150 ml wchodzi do kreski 120 a podgrzeje sie pewnie do kreski 60.Wiec nie wiem czy będę kupować więcej TT. Rozejrzę się raczej za innymi antykolkowymi.

Do góry