reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

A ja się dziś zaopatrzyłam w aptece w produkty Ziajki, tzn kupiłam krem do ciała po porodzie + gratis płyn do higieny intymnej ( 14zł ) i balsam do ciała dla dziecka +gratis krem do buźki z filtrem ( 7zł ). Zaszalałam. Ale czytałam o tych produktach, że są świetne i nawet Iwonka o nich pisała. A cena jest normalnie zabójcza!
Kupiłam jeszcze z Oillan ( polska firma Oceanic ), skład taki samy, jak Oillatum,płyn do kąpieli 250ml za 20 zł. Jestem bardzo, bardzo zadowolona z tych zakupów.:-):-):-)

reklama
vanessa ladna ta posciel ale czy do tych 6 elementow dolaczone jest ta firaneczka na szczebelki czy cos takiego

A ja się dziś zaopatrzyłam w aptece w produkty Ziajki, tzn kupiłam krem do ciała po porodzie + gratis płyn do higieny intymnej ( 14zł ) i balsam do ciała dla dziecka +gratis krem do buźki z filtrem ( 7zł ). Zaszalałam. Ale czytałam o tych produktach, że są świetne i nawet Iwonka o nich pisała. A cena jest normalnie zabójcza!
Kupiłam jeszcze z Oillan ( polska firma Oceanic ), skład taki samy, jak Oillatum,płyn do kąpieli 250ml za 20 zł. Jestem bardzo, bardzo zadowolona z tych zakupów.:-):-):-)
Aurelko to super zakupki poczyniłaś ja też się przymierzam do Ziajki ceny są rewelacyjne i najważniejsze że produkt ponoć też:tak:

Wiktoria lepiej jeszcze zapobiegać tym rozstępom polecam FOLIACTI Pharmaceris póki co odpukać nie ma ich i niech tak pozostanie do końca;-)

Dokładnie. Jest fantastyczny.
Mam skłonność do powstawania rozstępów (mam trochę juz z okresu dojrzewania) i bałam się, że w ciązy mi się będą robiły.
Jednak od samego początku stosuję ten krem i póki co ani śladu i mam nadzieję, że tak będzie dalej :tak::tak::tak:

Ja na początku kupiłam Mustele, ale teraz ma z AA Ja i Mama i jest świetny, dużo lepiej się wchłania i nie jest klejący. I cena, boska w porównaniu z Mustela.:tak:;-)

reklama
Do góry