reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

A ja się dziś zaopatrzyłam w aptece w produkty Ziajki, tzn kupiłam krem do ciała po porodzie + gratis płyn do higieny intymnej ( 14zł ) i balsam do ciała dla dziecka +gratis krem do buźki z filtrem ( 7zł ). Zaszalałam. Ale czytałam o tych produktach, że są świetne i nawet Iwonka o nich pisała. A cena jest normalnie zabójcza!
Kupiłam jeszcze z Oillan ( polska firma Oceanic ), skład taki samy, jak Oillatum,płyn do kąpieli 250ml za 20 zł. Jestem bardzo, bardzo zadowolona z tych zakupów.:-):-):-)

reklama
vanessa ladna ta posciel ale czy do tych 6 elementow dolaczone jest ta firaneczka na szczebelki czy cos takiego

A ja się dziś zaopatrzyłam w aptece w produkty Ziajki, tzn kupiłam krem do ciała po porodzie + gratis płyn do higieny intymnej ( 14zł ) i balsam do ciała dla dziecka +gratis krem do buźki z filtrem ( 7zł ). Zaszalałam. Ale czytałam o tych produktach, że są świetne i nawet Iwonka o nich pisała. A cena jest normalnie zabójcza!
Kupiłam jeszcze z Oillan ( polska firma Oceanic ), skład taki samy, jak Oillatum,płyn do kąpieli 250ml za 20 zł. Jestem bardzo, bardzo zadowolona z tych zakupów.:-):-):-)
Aurelko to super zakupki poczyniłaś ja też się przymierzam do Ziajki ceny są rewelacyjne i najważniejsze że produkt ponoć też:tak:

Wiktoria lepiej jeszcze zapobiegać tym rozstępom polecam FOLIACTI Pharmaceris póki co odpukać nie ma ich i niech tak pozostanie do końca;-)

Dokładnie. Jest fantastyczny.
Mam skłonność do powstawania rozstępów (mam trochę juz z okresu dojrzewania) i bałam się, że w ciązy mi się będą robiły.
Jednak od samego początku stosuję ten krem i póki co ani śladu i mam nadzieję, że tak będzie dalej :tak::tak::tak:

Ja na początku kupiłam Mustele, ale teraz ma z AA Ja i Mama i jest świetny, dużo lepiej się wchłania i nie jest klejący. I cena, boska w porównaniu z Mustela.:tak:;-)

reklama
Do góry