reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

podgrzewasz w podgrzewaczu,albo w garnku z cieplą wodą. nie w mikrofali bo podobno traci cenne składniki :-) a poza tym mozna oparzyć łatwo bo temp. nie rozkłada się równomiernie.
no najlepszy podrzewacz, ustawiasz temp. i masz!

Też czytałam, że nie wolno w mikrofalówce podgrzewać pokarmu przede wszystkim dlatego, że można dziecko łatwo oparzyć

reklama
dzieki Dziewczyny! Ile to jeszcze czlowiek sie musi nauczyc...

Wiktoria - no ja wlasnie tez dzis wypralam w zwyklym proszku, bo nie mam jeszcze dla dzieci... no a za dwa miesiace powtorka w Dzidziusiu.:-)

Łania, ja mam troszkę ciuszków z ciucholka i wyprałam je w dorosłym proszku i wyprasowałam, a teraz będę prała w Dzidziusiu. Tylko ja nie kupowałam rzeczy dla noworodka, tylko od 3 miesięcy w górę.

W Biedronce są bardzo fajne kocyki polarowe wymiar 200/150. Bardzo milutkie, mięciutkie i kolorowe.cena 24.99
Jakiś czas temu były takie za ok 14 - mniejsze, ale nieco gorsze jakościowo.

A ja mam pytanie apropos fotelika samochodowego. Jaki jest najlepszy i czy warto kupić na allegro taki za około 170 zł? czy może lepiej jest zainwestować w jakiś droższy?

wg mnie warto zainwestować bo chodzi o bezpieczeństwo,a no i pytanie czy czesto podróżujecie, polecam maxi cosi cabrio i tańszy citi, sprzedasz potem i wyjdziesz na to samo jakbyś kupiła taki za 170 zl

vanessamateracyk kokosowo-gryczany, materaca z łuską gryczaną zapobiega powstawaniu wad kręgosłupa szyjnego, piersiowego i lędźwiowego. Łuska umieszczona w specjalnych komorach doskonale dopasowuje się do pozycji dziecka przyjętej podczas snu. Właściwości sorbcyjne łuski gryczanej powodują, że materac nie nagrzewa się od ciała śpiącego dziecka. Materac dla dzieci kokos-gryka posiada właściwości ortopedyczne, antypotowe, antyalergiczne.

reklama
Zastanawiam sie nad kupnem sterylizatora parowego, lepszy elektroniczny czy moze ten do mikrofalówki??? I jeszcze jakiej firmy ?? A moze to niepotrzebny wydatek i lepiej nie kupowac???

Do góry