reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

reklama
Minka - dziekuje za odpowiedz.:-) chyba zamowie, bo wczesniej juz zamowilam polarowy, ale taki akrylowy to tez sie przyda...:)

Łąnia te akrylowe sa ladne,na chlodniejsze spacerki super.Ja chce sobie zamowic tez ten welniany na lato ale jeszcze nie wiem jaki kolor?????hmmm

Pola, Smyk jest w Magnolii, taki dwu piętrowy. Ale jakoś nie lubię tam chodzić, drogo.:no:
Oj naprawdę drogo, zaopatrywałam się tam na poczatku ciązy, ale jeszcze nie byłam zorientowana, ale dla porównania butelki Nuk kosztują tam 18,00 zł, a w Askocie na Sztabowej 13,99 zł, jest różnica, zwłaszcza jak się kupuje coś więcej.

reklama
Dziewczyny, mam pytanie.

Bo pierwszy raz poszlam do ciucholandu, zachecona Waszymi pozytywnymi wypowiedziami.. no i kupilam 9 bodziakow, 1 pajaca, ogrodniczki, 3 czapeczki i dwa sliniaki dla dzidzi...:-D Wszystko wyglada swiezo i jest firmowe...
Natomiast pytanie - czy ciuchy odkupywane od kogos, czy to na allegro, czy to w ciucholu - jak pierzecie? Wszystko jest bawelna, napisane, ze na 40 stopni prac... czy wrzucic najpierw w dorosly proszek i na troche wiecej stopni? No a przed noszeniem w dzieciecy proszek...?

Dziekuje z gory za pomoc.:-)

Do góry