reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

reklama
pola ja chce też od tego sprzedawcy kupic pościel
3 el. eksluzywna pościel **BABY-RAJ **135x100 (315739439) - Aukcje internetowe Allegro
tylko mam 1 problem bo ja mam łóżeczko 140/70 a wszystkie ochraniacze sa na standardowe łóżeczka 120/60 pisalam czy nie da rady uszyc wiekszego ochraniacza, zobacze co odpisze??
iwonka Ty również masz to większe łóżeczko prawda? masz ochraniacz? ewentualnie jakbys cos zobaczyła daj cynk, plissssss

Ja mam ta rozowa :) POŚCIEL 3elDO ŁÓŻECZKA 140X70-DARLAND-NOWOŚĆ (319521265) - Aukcje internetowe Allegro
wczoraj rozlozylam lozeczko i Vanesska w nim spala:)
205196.jpg

A mi sie dzisiaj udało kupić za całe 22zł 3 pak body z cherokee dla małej na allegro nowe!!!ładniutkie i znalazłam fajną pościelke ale sie głupia zastanawiam ja tak mam trzy razy patrze zanim kupie:rofl2::rolleyes:

witajcie, wczoraj przyszła do mnie chusta do wiązania i noszenia malucha i jestem przerażona ilością materiału - toż to 5 m z hakiem :confused::confused::confused: ale ćwiczę zaciekle wiązania na lalce Mai.
aha i koleżanka dała mi namiar na faceta z allegro który sprzedaje otulacze Swaddle Me za 32 zł :szok::szok::szok: ja za swój biały płaciłam 60 zł i nadal tyle kosztują....nie mogłam się powstrzyamć i zamówiłam różowy bawełaniany, używam tego zamiast rożka i bardzo polecam, miałam taki przy Majce.

reklama
witajcie, wczoraj przyszła do mnie chusta do wiązania i noszenia malucha i jestem przerażona ilością materiału - toż to 5 m z hakiem :confused::confused::confused: ale ćwiczę zaciekle wiązania na lalce Mai.
aha i koleżanka dała mi namiar na faceta z allegro który sprzedaje otulacze Swaddle Me za 32 zł :szok::szok::szok: ja za swój biały płaciłam 60 zł i nadal tyle kosztują....nie mogłam się powstrzyamć i zamówiłam różowy bawełaniany, używam tego zamiast rożka i bardzo polecam, miałam taki przy Majce.

Maja to wstaw nam linka do tego sprzedawcy, albo na jego aukcję

Do góry