reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

reklama
Najzwyklejsze mydełka dziecięcie, Bambinno itp. Sudocrem, Linomag również polecam, jak się pupka zaczerwieni, a normalnie to krem przeciw odparzeniom Nivea baby u nas sie sprawdził, chociaz niektóre mamy narzekają na niego
oliwki żadnej ani nic natłuszczającego nie używaliśmy, chociaż przez pierwsze kilka dni dosłownie uzywaliśmy na suche stópki, krem z apteki Lipobase, potem już nie było potrzeby

Dziękuję dziewczyny za odpowiedz, myślę że nie tylko mi pomogłyście. Kupie Balneum do kąpieli i mam wszystko już, reszta wyjdzie w "praniu".
Teraz pora na proszki, bo już niedługo trzeba ciuszki poprać, ja się nie mogę doczekać!!:-)Zacznę chyba w marcu. Narazie myślę o Lovelli, dużo czytałam i ma sporo dobrych opinii, szkoda, że cena z kosmosu. Myślę jeszcze o Dzidziusiu, prała któraś z Was doświadczone Mamusie w tym proszku?:sorry:

Lovella ja w niej prałam do 5 miesiąca życia malucha, póżniej już prałam w persilu na poczatku tylko ciuszki Wiktora a jak miał około roku to juz prałam wszystko razem :)

Aurelia, ja prałam w Dzidziusiu i byłam z niego zadowolona (ale Maksio nie reagował alergicznie na żadne kosmetyki, proszki do prania). Cena w porządku, a jeżeli chodzi o jakość prania to moim zdaniem porównywalna z innymi proszkami dla dzieci.

No i slyszalam ale nie widzialam ze sa jakies nasze kosmetyki typu Oilatum i oczywiscie duzo tansze....

reklama
Do góry