reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

Iwonka - powiem Ci że Ja ostatnio tez byłam w tesko i nie było nic fajnego a dzisiaj poszperałam dokładnie i wyszperałam te bodziaczki :-) właśnie ostatnio myślałam nad tymi wymiarami łóżeczek turystycznych i muszę jeszcze poszukać dokładniej bo podobno są wymiarowe :tak: tylko trzeba przeszukac dokładnie ;-)

Aneta - Twoje propozycje kojców są superowe i takie sliczne kolory :tak: nio tylko te wymiary :-:)no:

reklama
Iwonka - widziałam właśnie te kojce :-):tak: i ten ostatni Nam się bardzo spodobał ;-) zastanawiamy się nad nim :tak: :tak:

Tolka ja ci powiem ze w pierwszym jest wedlug mnie naj porzadniejszy przewijak a jak myslisz o tym ostatnim bez daszku i tak on jest to juz wez ten pierwszy

Zreszta ja nie wiemn czy nie mozna zamontowac tez zwyklych przewijakow na tych lozeczkach..to by bylo najlpesze.Musze sprawdzic z ciekawosci choc i tak nie kupie ba mam po Vanessce ale sparwdze gdzies w sklepie

Iwonka - My właśnie chcielibyśmy z tym daszkiem :tak: nio tylko narazie chyba z tych wymiarowych to nie ma takiego :-( jeszcze jest czas na szukanie to może się coś trafi ;-)

Dziewczyny, ja ostatnio zaczęłam kupować kosmetyki dla maluszka. Kupiłam chusteczki do pupki, krem do ciała, oliwkę. I powiem Wam, że nie wiem, czy coś jeszcze kupić? Brakuje mi chyba jakiegoś kremu do pupki i pudru. A co do kąpieli??
Napiszcie, co Wy kupujecie i jakiej firmy.

do kąpieli na początek Oliatum lub Balneum, do pupy Linomag i Sudocream na odparzenia, to mój sprawdzony zestaw! polecam!

reklama
Do pupki przy każdej zmianie pieluszki używałam i będę chyba używać nadal
lub
a to w razie zaczerwienień i odparzeń lekarz polecił mi to i super się sprawdziła ta zasypka:
alantan100g.jpg

czasem używałam to:
bepanthenmasc.gif
(Bepanthen jest dobry też podczas karmienia na podrażnione sutki)
lub to wszystko do kupienia w aptece

Do mycia używałam na samym początku jakiś żel do mycia niemowląt Jonson & Jonson, u mnie się sprawdził, choć słyszałam że niektóre dzieci źle tolerują kosmetyk tej firmy. Potem to już używałam tylko mydełko Bambino.W każdym razie jeszcze nie wiem, co tym razem będę używać do mycia.

Do góry