reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

Puchatku i Pola - smutne to co piszecie dziewczyny :-( ale tak to właśnie wygląda w naszych czasach :wściekła/y::no:

a jeśli chodzi o Mnie to ja też raczej nie wrucę do szwagra pracować bo będe chciała jak najdłużej siedzieć z dzidziusiem :-) a potem to coś poszukam nowego ;-)

reklama
kangurka świetne ciuszki połowy z nich nie widziałam w geancie bede musiała chyba jeszce pochechac i pobuszowac .:-)

jedz, jedz!. Widzialam duzo slicznych bodiczków roz.56. Ja staram sie juz takich nie kolekcjonowac, wiec szukałam wiekszych.
W Geancie sa dwa kosze z takimi wyprzedazami - w dziale niemowlecym i przy innych koszach wyprzedazowych - jak wchodzisz na sale i idziesz prosto (mijasz ksiazki, ceramike i gdzies na wysokosci żelazek - pieczywa).

Vanessa sliczne spiochy,zwlaszcza te rozowe.Ja wczoraj bylam w sklepie mothercare i mimo przecen to ceny sa tam kosmiczne:szok:

mm81 tak patrze a Tobie juz 7 mc wskoczyl na suwaczku ale co sie dziwic ja rodze 30maja choc i wcale mnie nie zdziwi jak urodze w czerwcu:zawstydzona/y:

Mnie bawi ostatnio mój tata. Jest byłym piłkarzem i od kiedy kupiłam śliniaczek na ciucholu, to on sie niebywale zainteresował zakupami.
Był normalnie taki szczęśliwy jakby w totka wygrał.

szukam ostatnio pościeli i natknęłam sie na taką: MOKI - POŚCIEL 7 el. PIŁKI BAWEŁNA 130X100 (300338400) - Aukcje internetowe Allegro
ja wole jakieś misie czy coś na pościel, ale w ramach ciekawostki- bawi mnie.

ps. nie zwróciłam uwagi wcześniej, ale na tych wszystkich aukcjach nie mówią nic o stelażu na którym wiesza sie baldachim. Kupuje sie go oddzielnie?

reklama
Do góry