reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

Gdy byłam w Zakopanym moja mama buszowała po sklepach i kupiła przepiekne pomarańczowe body.

A w Zakopanym na wystawie zobaczyłam cudne body .Niestety sklep był zamkniety :-(. Ale na pocieszenie zrobiłam im zdiecie i bede ich szukała w Krakowie . Może uda mi sie je znaleść tylko w kolorze różowym :tak:

reklama
Właśnie wróciłam z zakupków :-) dzidziusiowych ;-) nic tak nie poprawia mi humoru.
Kupiłam na wyprzedaży w 5.10.15. pajacyki, body, bluzę z polarku i kombinezonik na jesień...
Mąż mnie wkońcu wyrzuci z domu :-)

dziewczyny śliczne te wasze ciuszki dzidziusiowe ;-)

Ja też mam już pierwsze zakupki dla Patryczka :tak:

biaebodyof2.jpg
body2kolorkiyk5.jpg

Body z Auchana po 4zl
191929.jpg
191930.jpg
191931.jpg
191932.jpg
191933.jpg
191934.jpg

Kombinezony po 20zl
191935.jpg

Skarpetki ala buciki cienkie sa choc wypchane wata i dlatego wygladaja na grube na zdjeciach po 6 zl
191936.jpg
191937.jpg

Aurelia - tak z tesco :-):tak::tak:

Iwonka - body superowe :tak::tak: i jaka cena przystępna ;-) buciczki prze kochane :-)

a ja jakoś nawet nie mam czasu wybrać się na zakupy dla syneczka :-( ale może w niedzielę wyciągnę męża do reala albo gdzieś na zakupy dla dzidziusia :-):-D

fajne zakupki!
Iwonko a ten kombinezon to jaki rozmiarek kupilas??
Bo ja wlasnie tak probuje ustrzelic jaki rozmiar na zime bedzie ok (grudzien-luty)...

reklama
Aurelia - tak z tesco :-):tak::tak:

No to nasze pierwsze zakupy robilam wlasnie w Tesco.. i przeceniali wtedy te bodiczki (pakowane po kilka sztuk - wysylalas fotki, takie białe) i mam ich w cholere! Chyba przesadziłam...
Ale byly pakowane po 7szt i kosztowały po przecenie 22zł za opakowanie.
Pakowane byly tez po 3 szt i taka paczuszka kosztowala 9zł.. Kupilam kilka paczek :sorry2: - na ramiaczkach, z krótkim rekawem, długim...
Teraz mam 22szt body rozmiar 56 :baffled:
Dlatego wszystko co kupuje to juz w wiekszym rozmiarze, bo przesadziłam....

Mam tez Tesco'we butki dla noworodka (biale i rozowe) oraz te rekawiczusie, które tez kupilas (tylko ja mam białe).

Do góry