reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla majowego szkraba :)

Puchatko - my używamy jonsona płyn lawendowy którym myjemy całe ciało i włoski również. Od samego początku do dzisiaj.
Kangurka - nie martw sie tą ciemieniuchą. U nas jak się pojawiła to reakcja była natychmiastowa i po dwóch seriach oliwienia główki a potem wyczesywania przeszło. A przecież może w ogóle się nie pojawić.

reklama
Kangurka bylam w sklepie przy ul.Sw.Kingi.Pelno roznych rzeczy tam maja i az ciasno jest. Ze wzgledu na gabartyty osob odwiedzajacych ten sklep powinni miec wiekszy lokal;-):-) Duzo wozkow,lozeczek,poscieli,rozkow,pieluch tetrowych, flanelowych i ubranek.Nic nie kupilam bo tak pojechalam zobaczyc co maja i np pierwszy raz zobaczylam tam body, ktore bylo zapinane na napy wzdluz brzuszka i np kaftaniki takie jak kiedys byly na sznureczek z boku wiazane albo na napy z boku lub na srodku zapinane( te kaftanik iw detalu ok 10zl)W smyku i 5.10.15 widzialam tylko takie przez glowke zakladane.Ceny chyba dosyc niskie widzialam ze spiochy bawelna czy frote byly od 15 do 30kilku zl.

Lady Niepolomice i okolice sie ostatnio strasznie rozbudowaly (jak chyba reszta Polski) a bardzo ladna okolica i blisko i dobry dojazd od Krakowa

Ja wczoraj bylam w entliczku .mialam kupic pozytywke zeby puszczc juz maluszkowi .Ale miestety zadnej nie wybralam bo zdecydowac sie nie moglam. byłam tez w geancie i tam kupiłam bardzo fajne body rozpinane od góry do dołu na takie guziczki.Najfajniejsza była cena bo zapłacilam 6 zl

A tak sie rozpina

A ja znowu poszalałam w 5.10.15 :-) kupiłam śliczne ogrodniczki, do tego koszulkę i polarkowy komplecik na jesień... cudeńka :-)

Dziewczyny jakie kupujecie butelki i jakie smoczki? (może macie jakies doświadczenia)

reklama
Ja wczoraj wykorzystując dobre samopoczucie wybrałam się do ciucholka i zakupiłam 3 pary śpioszków, malutką czapeczkę bawełnianą oraz dla starszego dziecka ocieplaną kamizelkę z kapturem i z polaru czapeczkę - to wszysto za 8 zł :-D:szok::szok:.

Do góry