reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla blizniakow

reklama
Rozwiązanie
Ja również spodziewam się bliźniaków ;)
Ubranka aktualnie na wyprzedaży sinsay w dużej ilości
Wózek tak jak wyżej bugaboo donkey. Mnie dużo osób nie polecało tego bebetto ze ciężki i mało poręczny ale u mnie przeważyło to ze w Bugaboo wszystko jest materiałowe dziecko nie leży w plastiku + wszystko można dokupić osobno na części ;) ale cena...
FE0807B5-012F-43A6-AF85-E34077F512C2.jpeg
Ja się spodziewam bliźniaków i właśnie wczoraj kupiliśmy na OLX używany Bugaboo Donkey. Ciuszki kupuje na OLX i Vinted. Gdyby nie ta cholerna korona to na pewno buszowalabym po second-handach 🤪 jesli chodzi o łóżeczka to będziemy polować na jakaś okazje na Allegro 😄😄

reklama
Wózek tak jak wyżej bugaboo donkey. Mnie dużo osób nie polecało tego bebetto ze ciężki i mało poręczny ale u mnie przeważyło to ze w Bugaboo wszystko jest materiałowe dziecko nie leży w plastiku + wszystko można dokupić osobno na części ;) ale cena...
FE0807B5-012F-43A6-AF85-E34077F512C2.jpeg

Rozwiązanie
Mam pytanie o wyprawke dla blizniakow gdzie kupowalyscie wozek, lozeczka, czy korzystalyscie z allegro czy mozesz jakis konkretnych sklepow internetowych. Bede wdzieczna za rady 😀
Wózek, łóżeczko, przewijak - w okolicznych sklepach stacjonarnych, więc ciężko mi tu coś konkretnego polecić. Na pewno warto zobaczyć, przetestować na miejscu w sklepie, szczególnie wózek. Warto też w sklepie zapisać sobie firmę, model i cenę takiego wózka, który będziesz chciała kupić, a następnie porównać ceny w Internecie, np. na Ceneo. Często zdarza się, że sklepy stacjonarne mają wysokie marże i taniej jest kupić przez Internet. Będziesz wtedy miała wózek sprawdzony fizycznie (w sklepie) i w dobrej cenie (z Internetu) ;) Uff... rozpisałam się o tym wózku, ale to akurat jedna z najdroższych rzeczy potrzebnych na start, szczególnie przy bliźniakach. A ciuszki to kupowałam głównie w https://gracja.shop, bo nie miałam siły już chodzić po sklepach, a tak to mi mąż paczkę odebrał z Paczkomatu i było z głowy.

Wózek, łóżeczko, przewijak - w okolicznych sklepach stacjonarnych, więc ciężko mi tu coś konkretnego polecić. Na pewno warto zobaczyć, przetestować na miejscu w sklepie, szczególnie wózek. Warto też w sklepie zapisać sobie firmę, model i cenę takiego wózka, który będziesz chciała kupić, a następnie porównać ceny w Internecie, np. na Ceneo. Często zdarza się, że sklepy stacjonarne mają wysokie marże i taniej jest kupić przez Internet. Będziesz wtedy miała wózek sprawdzony fizycznie (w sklepie) i w dobrej cenie (z Internetu) ;) Uff... rozpisałam się o tym wózku, ale to akurat jedna z najdroższych rzeczy potrzebnych na start, szczególnie przy bliźniakach. A ciuszki to kupowałam głównie w https://gracja.shop, bo nie miałam siły już chodzić po sklepach, a tak to mi mąż paczkę odebrał z Paczkomatu i było z głowy.
Post jest sprzed roku,więc myślę,że autorka już dawno skomletowala wyprawkę.

A mi to wygalda na zwykła reklamę. 😁

A mi Pani odpowiedzi wyglądają na zwykłe czepialstwo połączone z niedbalstwem w postaci braku troski o poprawną pisownię (literówki, brak polskich znaków). "Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia."
A Ty gdybyś przeczytała regulamin to wiedzialabys, ze nie można umieszczać reklam w miejscach do tego nie przeznaczonych.

reklama
ojj laski nie kłóćcie się,
Wózek tak jak wyżej bugaboo donkey. Mnie dużo osób nie polecało tego bebetto ze ciężki i mało poręczny ale u mnie przeważyło to ze w Bugaboo wszystko jest materiałowe dziecko nie leży w plastiku + wszystko można dokupić osobno na części ;) ale cena...Zobacz załącznik 1158124
My woziliśmy się dokładnie takim samym wózkiem. Był w sumie spoko, dziewczynki nie narzekały :D
a jeśli chodzi o ubranka, czy jakieś inne duperele, szczoteczke do włosków, gryzaki, zawieszki itp to przepadłam w Dear Eco. Brogie bo drogie, ale to dla dobra maleństw <3

reklama
Do góry