reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla bejbusia

My planujemy zakupy pod koniec listopada albo w grudniu. Z ubranek brakuje tylko kombinezonu, wózek kupimy dopiero po porodzie, łóżeczko wybierzemy razem ale mąż kupi po porodzie( głupie przesądy). Szczerze mówiąc nie mogę się doczekać tych zakupów ale najpierw musimy kupić kafelki, tapety, farby, mebelki itp. nie będę się nudzić :laugh:

reklama
Dzięki Karolla, właśnie dostaliśmy adres tej hurtowni, jeszcze bardziej mnie przekonałaś na wyjazd :) już sie nie mogę doczekać zakupów :)
pozdrowionka

Dzioobek masz racje jeszcze zdaze sie nacieszyc kupowaniem tych wszystkich pieknosci,chociaz musze przyznac ze nie moge sie juz doczekac.

Dziewczyny gratuluje udanych zakupow i zycze nastepnych.

Nastepne planowane zakupy w listopadzie w grudniu jest swiateczne szalenstwo wiec i mnostwo ludzi w sklepach chyba nie byloby latwo.

Hej dziewczynki padiqq cosik nie widac ciuszkow:(
nam jeszcze brakuje tylko fotelika i wozka fotelik juz upatrzony chcemy bordowy i czekamy na dostawe maxi cosi a wozek nie mozemy sie zdecydowac mnie sie podoba Implast Driver 4XL i chyba taki kupimy czerwony albo bordowy co sadzicie o tym wozku ? pozdrawiam

Dziobku!

Ja jeszcze nie ma się czym pochwalić , bo jak pisałam jeszcze na zakupach nie byłam, może dlatego ciuszków nie widać ;D.

reklama
Do góry