reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla bejbusia

reklama
aga sto świetne ciuszki!!! Jednak najbardziej spodobała mi się ta wanienki z akcesoriami. Świetne rozwiązanie!!

pozdrawiam

Aga sto, ciuszki sliczen, ale ten zestaw do kąpieili i przewijania superowy. Jeśli oczywiście ma się wannę.
Mój szrabik dostał wczoraj pościel od dziadków, taka milutką i mięciutką, trochę cieplejszą i już z materacykiem i wypełnieniem.

Cześć Mamunie :):)
Aga sto super zestaw do kąpieli!! Dziewczyny jaki rozmiar czpeczek kupujecie bo to jest dla mnie absolutna zagadką ??:)
Może będziemy wklejacfotki rzeczy które kupiłysmy dla dzieci,zawsze to radocha popatrzeć na takie śliczne ubranka:)
Pozdrowionka

Aga sto!
Jeśli to nie tajemnica to gdzie i za ile kupiłaś ten zestaw kąpielowy dla maluch, bo jest swietny naprawdę. :laugh:

czesc dziewczyny. nie jest to zadna tajemnica, bo wszelkie zakupy na dzien dzisiejszy zrobila na eBay. niestety nie moglam sie kilka tygodni ruszac. zdjecie tego zestawu kompielowego z mozliwoscia do przewijania, jest ze strony internetowej gdzie mozna to kupic nowe. to niemiecka strony, wklejam link (pod WICKELN > BADE- UND WICKELNKOMMODEN):
http://www.baby-walz.com/SyEngine.p...26021&SESSID=defdf2b50975cb4d92542b355939bd43
sa tam dwie mozliwosci na wanne. Varix Luxus na duza wanne za 109euro (zawsze bez wanienki)
608629.jpg

608629_1.jpg

, i Varix SL na mala wanne, troche mniej atrakcyjne za 79 euro
294209.jpg

z tym, ze na eBay (ja szukalam na niemieckim eBay) mozna to kupic znacznie taniej. Varix Luxus bywa uzywany za pol ceny (ja tak wlasnie sobie kupilam, bo chodzilo mi glownie o statywy a mate do przewijania i wanienke dokupie sobie pasujaca do lazienki). Sa ludzie ktorzy sprzedaja wszystko w komplecie w dobrym stanie i ceny na ogol lekko przekraczaja 65 euro. mnie sie udalo za 43 euro+10 przesylka. musze jednak przyznac, ze wysiedzialam to przed komputerem.
Varix SL na mala wanne (na ogol bez koszyczka na przybory, tzn. mozna go dokupc extra) kosztuje nowy na eBay ok. 65 euro, a uzywany naturalnie jeszcze taniej.
ale widze to tez na polskim eBay:
http://www.ebay.pl/listResults?Page...SellerId=&browse=0&Gallery=&SearchWorldWide=1
jak sie wejdzie na witryny swiatowe. trzba tylko troche wysiedziec dobra cene i miec stalowe nerwy ;)
jesli chodzi o szczegoly po niemiecku to chetnie wspomoge jezykiem. i tak juz ze mnie mala helga wyrosla ;)

Bardzo fajna rzecz chociaz ja powiem wam ze oskara kapalam w kuchni na stole a pozniej w wannie w takim krzeselku super sprawa postaram sie wkleic zdjecie krzeselka ale to juz dla siedzacego dzidzi ja nie mam ogrzewanej lazienki tylko lektryczna suszarka do recznikow i niewiem czy dzidzi nie byloby za zimno :(
pozdrawiam

jezeli chodzi o ogrzewanie lazienki to jest sposob. moja jest co prawda ogrzewana, ale bobas powinien miec podczas przewijania 25°C. szczegolnie po kapieli. takiej tempetatury nie ma w zadnej lazience, chyba ze po dlugiej kapieli we wrzatku ;) dlatego na ogol powinno sie nad miejscem do przewijania przymocowac grzejnik elektryczny, ktory po wlaczeniu natychiast promieniuje ciepelkiem. tak to znam i tak to zamierzam zrobic u siebie.
kazdy ma albo bedzie niedlugo mial zapewne swoj optymalny sposob na przewijanie i kapiel malej pupy. ;)

reklama
Myślicie, że w ten sposób może działać taki grzejnik żeberkowy (?), nie wiem, czy tak się nazywa, składa się z kilkunasti rurek, zamontowany nie nad podłogą tylko dużo dużo wyżej?

Do góry