reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla bejbusia

reklama
Moje małe jak tylko słyszy o tych ślicznych ciuszkach, to podskakuje jak szalone. Wczoraj tak się wiercił wieczorem, że aż miałąm stracha. Jeszcze nigdy tak wyraźnie nie czułam, jakby robił fikołki

:) właśnie piję kawkę i zajadam się eklerkami i rogalikami...pycha!!!!!!!!!!!!
no i czytam sobie jak każdego ranka :) słucham muzyki i nic mi się nie chce :) ;D

No i słusznie, w pewnym momencie trzeba wyluzować. Ja niestety pracuję, zanosi się, że do końca roku. No chyba, że coś się zmieni na gorsze. Ale z dwojga złego, wolę pracować i niech wszystko będzie ok

I tu masz rację. Też bym wolała pracować byleby tylko wszystko grało, ale niestety. Pocieszm się że nie jest jeszcze tak źle :) i niech tak zostanie

my planujemy pojechać do hurtowni w Gdańsku, może będzie taniej. Ale to w grudniu chyba. Narazie wisi nad nami kupno opon na zimę. Czy ten samochód nie przestanie ciągnąć ?? uff zamiast zbierać na ubranka zbieram na koła ::) ale mi przyjemność...

Pociesz się faktem, że na koniec roku zawsze są lepsze ceny.
My tez mamy kupę nieplanowanych i planowanych wydatków, ale co zrobić.
Cieszę się bardzo, że łóżeczko juz mamy a pościel musimy tylko wybrać.
Podoba mi się z Drewexu "miś na chmurce" i z Klupsia "Owieczka" i "Miś na poduszce"

reklama
Izabelka polecam hurtownie Akpol na ul.Jaśkowa Dolina w Gdańsku masę rzeczy mają i niedrogo, otwarte 7 dni w tyg!!
Ja już tam zrobiłam fajne zakupy!!  ;)

A co do kombinezonu dla małej to wczoraj widziałam śliczne w motercare ale 160zł kosztował troche mi było szkoda kasy bo to tylko na kilka miesiecy
zamiast tego kupiłam jej ( tatuś znaczy sie kupił ;) ) kocyk z kubusiem i body z sukienką śliczności a do tego 3 ksiażki z bajkami - zaczynamy wieczorne czytanie ;)

Do góry