reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla bejbusia

A oto moj zdobyczny kombinezon co prawda kolor jest troszke ciemniejszy w rzeczywistosci ale coz niestety nie wiem jaki to rozmiar buty ma doczepiane

To troszke moj kaprys ale nie moglam sie oprzec kocyk podusia i maskotka

A to spioszki pajacy czapeczka i kaftanik zapinany z boku

To jest narazie wszysko z tych nowszych bo mam jeszcze mase innych ubranek ale to moze innym razem
I musze sie pochwalic ze wszystko poczawszy od robienia zdjec zrzucania na kompa pomniejszania i wstawienia zrobilam sama maz mi tylko za pierwszym razem pomagal, ale dosyc tego chwalenia czekam na Was dziewczyny :)

i jeszcze zestaw body z dlugim rekawkiem ;D

reklama
ja kupilam malusi bo Aleks i tak bezie zawsze mniejszy od rowiesnikow bo to wczesniaczek iwec napewno nie bedzie za maly :)
Ale mam nadzieje ze szybciutko dorosnie ,dziisaj sie slicznie usmiechal w spzitalu a mnie jak na zlosc wysiadly baterie porobilam tylko 2 zdjecia ,az sie pielegniarka smiala ze usmiechy to tylko dla mamusi ,lekarzem owia ze jest juz lepiej i bedzie wszystko dobrze .
Mam obiecane od pana doktora ze jak maly bedzie juz calkowicie zdrowy to bede mogla go wykapac :)
nie macie pojecia jak sie ciesze bo jak narazie to jest tylko myty :)

Dzioobku te usmiechy to napewno dla Ciebie pewnie maly Aleks chcial powiedziec" nie martw sie mamuska jestem silny dzielny chlopak i niedlugo jade z Wami do domku" POzdrawiam

Dzioobek dzięki za stronkę :) najbliżej mam do Gdańska :) Aleks ma specjalne uśmiechy dla mamusi żeby jej się milutko zrobiło:)
Bunia rzeczy są świetne!

Ja to wogole mam manie robienia zdjec wszsytkich ciuszkow dla maluszka jakie zakupie czy dostane mowie wam szok obsesja moj maz juz sie ze mnie smieje ale ja mam katalog i ciuszki malenstwa Oskarowe jak cos ciekawe to tez robie ale tylko te co teraz kupuje albo ,ktore sama szyje :)
a raczej szylam bo narazie nie mam czasu :(
pozdrawiam wszystkie mamusie i icch piekne brzusie :)
Byle do stycznia :)

Bunia!
Ciuszki śliczne , a ten kocyk z podusią jest taki słodki , że wcale się nie dziwię ,że nie mogłaś mu się oprzeć.

Dziobku!
Fajniusie te kombinezoniki. Cieszę się że z Aleksem jest lepiej , no i że coraz hojniej obdarza mamusię uśmiechami.

Ja też w końcu musze się wybrać na jakieś zakupy , bo poza wybranym łóżeczkiem , którego jeszcze "fizycznie" w domu nie posiadam nie mam nic dla maluszka.

Bunia!

Dziekuję  ,niestety najwcześniej wybiorę się na zakupy w listopadzie bo w tym miesiącu ze względu na nieoczekiwane wydatki troszkę krucho u nas z kasą. A z tym że jest w czym wybierać to masz absolutną racje i do tego tyle ślicznych rzeczy ,że nie wiem jak tu się zdecydować. A worka pieniędzy na zbyciu nie posiadam niestety. ;D

reklama
padiqq zdazysz wszsytko kupic i bedziesz sie mogla jeszcze nacieszyc :) ja juz najmniejsze ciuszki wybieram zeby Aleks w szpitalu nie mial tylko 2 kpt.ubranek na zmiane :)
musi chlopak ladnie wygladac prawda :)
chcialam pokazac wam jakie mamy bodziaki i pajacyki ale nie chca sie uploadowac na imageschack'u:(
moze nastepnym razem

Do góry