reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla bejbusia

ja chetnie bym sie wybrala na takie baby-pokupki, ale wolno mi max. pol godziny chodzic na malutki spacerek z przerwa. no i lipa, bo zanim dojde do pierwszego sklepu, to juz moj limit przepadl. z tego powodu czasem cos kupie w internecie. no ale na wypadek, ze nic sie nie zmieni i ze worek pieniedzy na mnie nie spadnie, zamowilam sobie na listopad wyprawke u babci, ktora sama juz chodzi jak szalona na zakupy i kupuje, kupuje ;) fanie ma... ale przynajmniej to moja mama, wiec posrednio mam wplyw i czerpie satysfakcje.

reklama
tez tak sobie obiecuje buniu, no i nie moge sie doczekac. choc musze przyznac, ze czas szybciutko leci. jeszcze troszeczke ;)
pozdrowionka

Bunia fajne ciuszki,ja niestety jeszcze nic nie mam bo planujemy zakupy na listopad,a w ta sobote jest organizzowany baby show wiec moze tam nam sie cos spodoba,w kazdym badz razie moj maz dostal reprymende zeby sobie czas na sobote zarezerwowal.

Dzieki dziewczyny ;)
Lwica napewno sobie to odbijesz jest tyle pieknych ciuszkow ze az mi sie serce kraje ze nie moge miec wszystkiego :-[ Moja kuzynka mieszka w Angli i tam sa jeszce fajniejsze ciuszki niz u nas wiec zycze Ci aby zakupy sie udaly pochwal sie jak cos zakupisz.Pozdrawiam

reklama
A do tego dwie inne bluzy, czapeczke. rajstopki. A potem jeszcze w ciuchlandzie bluzeczke i kamizelke. Oj, czy wy tez tak macie??? Ja sie nie moge powstrzymac, takie to sliczne wszytsko....

Do góry