reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla bejbusia

Wiesz DziOObku, a ja tez skades slyszalam, ze produkcja mleka przez kobiete to w duzym stopniu sprawa psychiki, to tak nawiazujac do tego co ci ta Pani na pogotowiu powiedziala... W kazdym razie mam nazieje ze jakos to ci sie ustabilizuje, moze faktycznie szalwia by pomogla... POZDRAWIAM. Ania

reklama
a ja juz chcialabym wszytsko kupowac ale mysle ze chyba to jeszcze wczesnie tak mowia nam rodzice ze to jakis glupi przesad ze to przynosi pecha a ja tak nie uwazam bo nie wierzy sie w przesady tylko w BOGA!
wiec tatus dzidzi kupil buteleczke ;Da wy co myslicie o tym?

Maggusia, mi lekarz wyraźnie powiedział, że wyprawkę mam zrobić do siódmego miesiąca bo potem grozi mi leżenie. Więc zrobiłam, bo wolałam sama sobie wszystko powybierać i mieć takie jak chciałam rzeczy dla synka. Praktycznie wszystko nabyliśmy w ciągu dwóch tygodni w szóstym miesiącu ciąży. Przesądna raczej nie jestem, za to dużo spokojniej się czuję jak wiem, że w perspektywie niedługiego leżenia wszystko dla dzidziusia mam. Tylko wózek i łóżeczko tatuś kupi po porodzie (ale ja sobie wybrałam jakie). Nie wiem czy jesteś przesądna czy nie, ale jeśli nie to na,mawiam do kupowania po troszku rzeczy dla maluszka bo to ogromną frajdę sprawia ;) W którym jesteś tygodniu? Pozdrawiam, papa

Aga laktator fajniusi ja jeszce nie mam zupelnie sie na tym nie znam pewnie dopiero jak bedzie potrzebny to kupie :p co do zdjec to postaram sie to szybko zrobic, ale nic nie obiecuje bo wstyd sie przyznac nie umiem jeszzce podlaczac aparatu do kompa :-[.
Przesady niby w nie nie wierze ale co do lozeczka i wozka to wole sie wstrzymac :p

bunia co do laktatora to zdazysz w razie czego kupic jeseli bediesz karmic malenstwo piersia i nie zamierzasz wracac do pracy to raczej nie bedzie zbyt przydatny ja tez nie kupowalam dopiero jak maly sie urodzil to maz zakupil mi laktator jak bylam w szpitalu .Ja mama medela mini electric fajny jest i fajnie sciaga .ja teraz poszukuje stanika ale chyba musze miec XXXXXL hehe bo w moje zadne sie juz nie mieszcze dojarnia sie wylewa.jak bedziemy wracac od aleksia to musze na jakies zakupy supermarketowe tylu staniki dla karmiacych duuuze wybrac bo chyba nie wyrobie .

Superaśne zakupy dziewczynki. :laugh:

Co do laktatora to ja napewno wstrzymam się z tym zakupem do porodu , albo i dłużej jak już trzeba będzie wracać do pracy.

Kasia dziekuje za rade:) ja juz nie moge doczekac sie kupowania hihi no ale butelke mamy ;D
Jestem w 4 miesiacu tygodniu dokladnie nie wiem raczej w 18 roznie mi mowia ta anglia cala jest pokrecona:) A ty w ktorym jestes tygodniu?

Maggusia, jestem w 26 tygodniu, jeszcze trochę przede mną ;) Butelka na dobry początek to już coś :) Nie dziwię się, że nie umiesz doczekać się kupowania, ja też nie moglam wytrzymać- jak skończyłam 3 miesiąc to skarpetki nabyłam dla dzidziusia :) A teraz szafa pełna :) Pozdrawiam Cię serdecznie :) :)

hej, ja kupiłam laktator chicco, czeka sobie ale głównie dlatego, że nastawiam się na powrót do pracy zaraz po macierzyńskim (trochę nie mam wyjścia a na paracy mi zależy bo niezła) więc pomału trzeba będzie przyzwyczajać Bartka do butelki.

Bunia, ja też nie umiem "zapodać" zdjęć z aparatu do kompa dlatego zawsze proszę o to męża a że często go nie ma to rzadko fotki wklejam :( Ale mam ambicję się nauczyć tylko jeszcze nie wiem kiedy ;)

Dzioobek, owocnego szukania biustonosza :) :)

Aga-sto, gratulacje pomyślnego zakończenia aukcji :)

Ja wyprawke kompletowalam prawie od samego poczatku tez sie nasluchalam ze za wczas i ze po co ze jak urodze to sie kupi itd,nikogo nie obchodizlo ze lekarz powiedizal ze bede lezec i tak nikogo nie sluchalam ,ale najwazniejksze jest to ze nie odczulam tak tego finansowo bo po troszku po troszku i nazbieralo sie tego ,.
Kasiu a kombinezonik sliczny my mamy czerwony i taki lzejszy na wiosne polarowy i jeszcze dwa zdobyczne :)
co do fotelika to jeszcze nie mamy i wozek a teraz niewiemy co kupic i mamy problem :)
za duzo tego w sklepach jest i chyba dlatego :)
a Wy Kasiu jaki fotelik kupiliscie ?
to jest jeden kombinezonik

a ten taki cieplejszy.

reklama
Dziewczynki rzeczy są bombowe:) ja też chcę :) chyba wybiorę się w tym tygodniu na dalsze zakupy :)
Co do kompa i wklejania zdjęć ;D też nie wiem gdzie się to wtyka hihi dlatego muszę z miesiąc wcześniej prosić męża o pomoc :)

Do góry