hej
Ja kombinezonik kupiłam na rozmiar 68, bo może być ciut większy biorąc pod uwagę to, jak ciepło ubiera się dzieciaczka pod kombinezonik oraz to, że nie wiadomo jaki duży się synuś urodzi. posłuchałam rad tych mam, które rodziły "zimowe dzieci".
Maggusia, życzę Ci, żeby dzieciaczek tak się obrócił, żeby ujawnił swą pleć. Nasz synuś już kilkakrotnie ujawnił swą męskość, tak więc nie mamy już wątpliwości. mój gin ręczy za to głową
A na kiedy masz termin?
Izabelka, nie pamiętam, żebym napisała dwa razy inny wózek, ale jeśli tak zrobiłam to przez pomyłkę. Ja chcę kupić ten wózeczek: CHICCO 6 WD Sześciokołowy wózek z gondolą i dwuczęściową budką. Posiada następujące cechy:
- trzypozycyjne oparcie,
- okrycie na nóżki,
- dwupozycyjny podnóżek,
- pięciopunktowe pasy,
- hamulec zapadkowy,
- zabezpieczenie mechanizmu składania,
- pojemny kosz na zakupy,
- pełne plastikowe koła.
Przystosowany do mocowania fotelika samochodowego Chicco Synthesis i Chicco Auto-Fix.
Waga: 11,5 kg.
Zdecydowałam się na wózek z normalną usztywnioną gondolą bo przecież dzidziuś urodzi się zimą i jest mu cieplutko i wygodnie, poza tym jest wyżej od ziemi niż w spacerówce a to też ważne dla takiego maluszka, no i posłuchałam mojego ortopedy, który uważa, że dla kształtowania kręgosłupa dużo zdrowszy jest wózek z tradycyjną usztywnioną gondolą a nie te spacerowe, a że ja miałam problemy z kręgosłupem to nie ryzykuję. Pod koniec listopada mają pojawić się w sklepach nowe warianty kolorystyczne wózków chicco, tak nam ostatnio powiedział sprzedawca, z trego, co obejrzeliśmy w kataklogu są ciekawsze łączenia kolorów więc wsztrzymaliśmy się z zamawianiem wózeczka do tamtego czasu, cena się nie zmienia. U nas kosztują one 999zł.
Ja jutro znów podejrzę naszego smyka bo jadę na usg2D, często mam je robione bo mam łożysko przodujące i w zasadzie usg mam robione raczej po to, by badać stan łożyska ale zawsze przy okazji dzidzia jest gruntownie przebadana
Już doczekać się nie mogę
Idę robić nam jakieś śniadanie, muszę w koncu porządnie odżywiać Bartosza, nie? mężulek przed pracą nam kupił świeże bułeczki, może kakao nam zrobię? Ale się cieszę wolnym