reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

Zaza ja z babydream przetestowalam chusteczki( suuuper sie u nas sprawdzaly no i ta cena:)), krem na odparzenia tez byl ok(dalam do zlobka zeby mlodego samrowali w razie czego i sprawdzal sie jak sudocrem a kosztowal 5 zl za duze opakowanie...), pieluchu rozmiar 1 tez byly ok, bo i tak zieniane co 3 godziny, a wlasciwie czesciej wiec nie mialo co przeciekac itd, tyle ze zapach jakis chemiczny mialy i dlatego wiecej nie kupilam , ale wieksze rozmiary podobno tak dziwnie nie pachna. no i krem na rozstepy aleto w ciazy i tez ok.
aha kolezanka kupuje mleko modyfikowane z babydream i jest zadowolona bo wychodzi duzo taniej niz te inne,a wszystkie atesty i badania ma, sklad ten sam co inne. ]
ja testowalam kaszki z babydream i tez malemu smakowaly, wiec jak akurat w rossmanie bylam to kupowalam wlasnie kaszki i te chusteczki.
tak wiec nam podpasowala ta seria, mozna sprobowac zawsze. tym nbardziej ze oni tez robia takie mini opakowania, np po 16 chusteczek:)zeby na spacer wziac na przyklad

reklama
hatszept hahah :-D nie ma w tym nic dziwnego, doskonale cie rozumiem, że zarejestrowałaś się właśnie teraz i własnie po to żeby się w tej sprawie wypowiedzieć:-D

a co myślicie o kosmetykach z Baby Dream (rossman)

o co chodzi z tym momentem wbicia sie???

ja kiedys kupiłam zel do kąpania, krem i szampon i były ok,ale chopcy mieli juz poad 2lata ;)
Teraz wziłm wkładi laktacyjne na spróbowanie ;)))

dzięki dziewczyny za opinie, ja mam właśnie wkładki laktacyjne z Baby Dream i są bardzo tanie, a mają nawet ten samoprzylepny pasek, na razie nie mam jak sprawdzić chłonności;-)

sama używam kremu na rozstępy z tej firmy, ale mam mieszane uczucia, bo działa fajnie, ale cięzko go wsmarować

jak miała wysypkę AZS to używałam balsamu dla niemowląt i się sprawdził, więc chyba na takiej podrośniętej dzidzi przetestuję

a i zapomniałabym - chusteczek do pupki używałam do przecierania z kurzu tapicerki w aucie:-D:-D:-D sprawdzały się rewelacyjnie ;-)

o co chodzi z tym momentem wbicia sie???
'oj buziak chyba mnie nie podejrzewałaś o sympatię do tej nowej forumowej koleżanki:-D:-D

nie no nie tylko Tobie wierz mi :-D

;-)

musicie mi wybaczyc, dłuuuugo mnie juz na forum nie było i myslałam ,ze moze zmieniły sie tu troche obyczaje czy co?? hehe
ale widze ze wszystko jest jak w najleszym porządeczku :cool2:

reklama
buziaczku słodziaczku nic się nie zmieniło;-)a ja olewam takie "koleżanki",bo po co mam się denerwować niepotrzebnie???wolę o ptaszkach pomyśleć:tak::tak::tak:

Do góry