blond_20
Czarownica
Zaza ja z babydream przetestowalam chusteczki( suuuper sie u nas sprawdzaly no i ta cena), krem na odparzenia tez byl ok(dalam do zlobka zeby mlodego samrowali w razie czego i sprawdzal sie jak sudocrem a kosztowal 5 zl za duze opakowanie...), pieluchu rozmiar 1 tez byly ok, bo i tak zieniane co 3 godziny, a wlasciwie czesciej wiec nie mialo co przeciekac itd, tyle ze zapach jakis chemiczny mialy i dlatego wiecej nie kupilam , ale wieksze rozmiary podobno tak dziwnie nie pachna. no i krem na rozstepy aleto w ciazy i tez ok.
aha kolezanka kupuje mleko modyfikowane z babydream i jest zadowolona bo wychodzi duzo taniej niz te inne,a wszystkie atesty i badania ma, sklad ten sam co inne. ]
ja testowalam kaszki z babydream i tez malemu smakowaly, wiec jak akurat w rossmanie bylam to kupowalam wlasnie kaszki i te chusteczki.
tak wiec nam podpasowala ta seria, mozna sprobowac zawsze. tym nbardziej ze oni tez robia takie mini opakowania, np po 16 chusteczekzeby na spacer wziac na przyklad
aha kolezanka kupuje mleko modyfikowane z babydream i jest zadowolona bo wychodzi duzo taniej niz te inne,a wszystkie atesty i badania ma, sklad ten sam co inne. ]
ja testowalam kaszki z babydream i tez malemu smakowaly, wiec jak akurat w rossmanie bylam to kupowalam wlasnie kaszki i te chusteczki.
tak wiec nam podpasowala ta seria, mozna sprobowac zawsze. tym nbardziej ze oni tez robia takie mini opakowania, np po 16 chusteczekzeby na spacer wziac na przyklad