Ok, jakbyś miala jakies watpliwości, pisz, my zawsze Cie podniesiemy na duchu;-) Ja tez bylam troche przestraszona zanim Kuba pojawil sie na świecie bo wiedzialam ze w razie czego nie mam zupelnie nikogo, na kogo moglabym liczyc (oprocz kilku znajomych ale wiadomo jak to znajomi, na szczescie teraz mamy jednych takich, co zawsze mozna na nich liczyć) i to mnie przerazalo, a jak cos sie stanie, a maz bedzie w trasie, zanim przyjedzie, nie umialam jeszcze tak dobrze angielskiego wtedy wiec mialam pelno obaw ale jakos dalo sie radę i każda z nas da rade na pewno:-)
reklama
pola ja się bardziej cykałam mimo że w pl.... wszyscy mnie zostawili... z Ali ojcem było różnie... wywaliłam go już w ciąży nawet (potem głupia dałam szanse..) ale znowu zostawiłam wiec miałam tylko mamę... jaqk urodziłam złapałam lepszy kontakt z mama i siostrą młodszą i sczerze do pogadania mam tylko je i M... on też cierpliwie zawsze wysłucha, nawet o głupotach... ale jak się wyprowadzimy bedę totalnie sama z 3 dzieci praktycznie od rana do wieczora z wyjatkiem weekendow i zaczynam się bac bo nie wiem czy sobie poradze;/ do tej pory bylam sama z Alą... kurde jeszcze w zeszlym roku o tej porze bylysmy tylko my i nawet M nie znałam... a teraz.... ja w szoku jestem jak to szybko się wszystko dzieje...
alles ma ładniutkie ale ceny tez ma bardzo ładniutkie:-)
A niekoniecznie. Ja na promocji/przecenie kupiłam. 49 zł za stanik to nie tak źle. Normalnie u mnie 79 zł kosztują.
Ruda1979
Fanka BB :)
młodak ja myślę,że dla każdej ten pierwszy poród i pierwsze dziecko to był/jest stres i niepewnośc,ale tak jak polaa mówi,instynkt zacznie działac i damy radę.Ja pamiętam,że jak młody się urodził to wszystko robiłam sama i nie chciałam pomocy i strasznie mnie wkurzało,jak mama mi mówiła:to zrób tak,a to tak.Ona chciała dobrze,ale to moje dziecko!i teraz też obie z teściową to by chciały,żeby w PL rodziła-bo by mi mogły rad udzielać;-)A ja się wcale nie stresuję i nie boję,bo będzie co ma być!
A ja właśnie znalazłam jakiś malutki sklepik po drodze na pocztę i wylukałam staniki dla karmiących-takie jakie cgcę,całe bawełniane!!!!Jupiiiii!!!!Ale nie wiem,czy Wam pisać ile kosztują,bo się będziecie złościć
A ja właśnie znalazłam jakiś malutki sklepik po drodze na pocztę i wylukałam staniki dla karmiących-takie jakie cgcę,całe bawełniane!!!!Jupiiiii!!!!Ale nie wiem,czy Wam pisać ile kosztują,bo się będziecie złościć
Ostatnia edycja:
kasia.natka
Fanka BB :)
gkvip i ja dołączam do grona popłakanych ze śmiechu z twojej historyjki
co do staników do karmienia to koleżanka która urodziła w sierpniu doradziła mi żeby na początek kupić jeden bo po porodzie (.)(.) jeszcze urosną więc może być potrzebny jeszcze większy (ja to mam taką nadzieję bo moje (.)(.) są tylko pełniejsze niż przed ciążą ale rozmiar wciąż ten sam)
co do staników do karmienia to koleżanka która urodziła w sierpniu doradziła mi żeby na początek kupić jeden bo po porodzie (.)(.) jeszcze urosną więc może być potrzebny jeszcze większy (ja to mam taką nadzieję bo moje (.)(.) są tylko pełniejsze niż przed ciążą ale rozmiar wciąż ten sam)
reklama