Effa84
Fanka BB :)
A te pieluszki to są takie milusie czy raczej szorstkie?Poofi (mam kupione pieluszki bambusowe) chyba najlepiej zniosły pranie i są jakościowo bardzo fajne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A te pieluszki to są takie milusie czy raczej szorstkie?Poofi (mam kupione pieluszki bambusowe) chyba najlepiej zniosły pranie i są jakościowo bardzo fajne
No właśnie wydaje mi się, że nawet te grubsze kocyki z bambusem nie są tylko na zimę, bo bambus podobno bardzo dobrze odprowadza ciepło.Ale tak jak patrzę, to on też będzie trochę grubszy. Na chłodniejsze dni.
Jak chcesz taki otulacz na ciepłe ze 100% bambus, to sprawdź otulacze lullalove. Ja mam i to jest taki cienki materiał [emoji4]
Właśnie zupełnie nie szorstkie tylko bardzo miłe w dotyku! Jak przyszły nowe, to wydawały siè jakby sztuczne, więc bałam się jak zniosą pranie - i jestem bardzo pozytywnie zaskoczonaA te pieluszki to są takie milusie czy raczej szorstkie?
Kurcze tak piszecie o tych otulaczach bambusowych, że chyba sama się skuszę... myślę, że w sam raz przydadzą się naszym letnim dzieciom. Do wyboru widzę lullalove, poofi i motherhood (te ostatnie nawet pakowane po dwie, ma któraś z Was wersje bambusowa?)
Jakby co na babyboutik.pl ten kocyk jest właśnie za 69.90Aga - ja mam 2 pieluszki bambusowe z motherhood, ale jeszcze ich nie prałam ale wierzę że będzie z nimi wszystko ok
no właśnie mi w sklepie z artykułami dla maluszków polecała babka, żeby na lato kupić do owijania na noc właśnie kocyk bambusowy z uwagi na te właściwości termoregulacyjne też mam ten otulaczek na rzepy z motherhood, ale nie wiem czy synuś będzie się dawał tak matce krępować znajoma kupiła i jej mały wciąż płakał jak go w otulaczek włożyła
a co do bambusa to znalazłam jeszcze to:
Link do: Lekki, dzianinowi kocyk - mgiełka myślicie że na noc w miesiącach czerwiec - sierpień będzie ok?
no właśnie widziałam i chyba się skuszęJakby co na babyboutik.pl ten kocyk jest właśnie za 69.90
Ja wrzucałam link do tego jak jest przygotowywany materiał bambusowy. Generalnie te kocyki czy pieluszki powinny posiadać certyfikat że są bezpieczne dla niemowląt. W opisie produktu jest informacja o tym. Ja kupowałam tylko te z certyfikatem.