C
claudia4you
Gość
No, spakowałam się już - wiem że jeszcze sporo czasu
teraz tylko zabrać portfel i można już jechać
teraz tylko zabrać portfel i można już jechać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Claudia czasu dużo ale to nigdy nic nie wiadomo. Mnie ostatnio wystraszyła koleżanka która miała termin chwilę przede mną i urodziła miesiąc wcześniej. Od tego czasu cały czas o tym myślę, od razu wziełąm sie za pranie, prasowanie itd bo jeszcze nic nie miałam gotowe. I powiem Wam, że nawet nie zdawałam sobie sprawy ile tego jest. Teraz właśnie znów pierze się kolejna pralka a ja mam dośc. mam nadzieję, że jutro albo pojutrze też spakuję torbę i zostanie mi apteka - byłam dziś bo przechodziłam obok ale nagle wszyscy chyba sobie przypomnieli ze też trzeba się do niej wybrać!
dokońca nie wiem, rano odeszły jej wody... myślę, że w następnym tygodniu zadzwonię i wypytam o szczegóły chociaż juz teraz zrzera mnie ciekawość jak to było... ale niech dziewczyna spokojnie dojdzie do siebie i odnajdzie się w niwej sytuacji :-)