reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka 2011 - co warto mieć, co odpuścić, co zabrać do szpitala

reklama
Mi też się wydaje, że lepiej zabrać więcej ciuszków i mieć w czym wybrać w zależności od pogody niż się później niepotrzebnie denerwować.

Udało mi się w koncu kupić drugi kombinezon - na początku nie byłam pewna co do rozmiaru i dogadałam się z kobietą, że jak będzie rozmiarowo taki sam co mam to oddam (mam rozm. 68), ale naszczęście jest sporo mniejszy - więc dzidzia nie będzie musiała "pływać" w nim przy wyjściu ze szpitala :-)

a przed chwilą wygrałam aukcję z leżaczkiem http://allegro.pl/lezaczek-safari-nowosc-2010-i1356293292.html. Ale się cieszę:happy2:

Ostatnia edycja:
aniwar lezaczki są rózne.. niektóre sie rozkładają prawie na płasko.. do takich mozna dzieciaczka ze tak powiem 2 tyg juz wkładac..

reklama
ja nie wiem, dostałam podobny..
a ile kosztują nowe sobie zobacz to będziesz mniej więcej wiedzieć...
ja bym nie kupowała jakbym nie dostała
Mnie nie chodzi nawet konkretnie o ten leżaczek i tej firmy - tylko tak ogólnie pytałam, ile kosztują leżaczki. W sklepie widziałam za około 200 zł, takie z różnymi bajerami, same się huśtają, grają, przewijają i kąpią... ;-)
Ale taki mi niepotrzebny. A chcę mieć, żebym sobie mogła małego położyć przy sobie, jak będę np. pracować, a jemu się nie będzie chciało spać. To lepsze rozwiązanie niż ganiać po całym domu z wózkiem :-)

Do góry