ariska
Fanka BB :)
u mnie położne ubierają przy wypisie to niech same decydują niech też się do czegoś przydadzą a pozatym skąd masz wiedzieć jaka pogoda będzie czy odwilż czy mróz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ten leżaczek w tej cenie to jest drogo czy tanio? Bo się nie orientuję, a też mam zamiar jakiś nabyć w najbliższym czasie...też mam leżaczek dostałam, reguluje się go i można na płasko dać
ja mam coś takiego : LEŻACZEK-BUJACZEK TAKO CLASSIC BABY COLLECTION (1369641355) - Aukcje internetowe Allegro
A ten leżaczek w tej cenie to jest drogo czy tanio? Bo się nie orientuję, a też mam zamiar jakiś nabyć w najbliższym czasie...
Mnie nie chodzi nawet konkretnie o ten leżaczek i tej firmy - tylko tak ogólnie pytałam, ile kosztują leżaczki. W sklepie widziałam za około 200 zł, takie z różnymi bajerami, same się huśtają, grają, przewijają i kąpią... ;-)ja nie wiem, dostałam podobny..
a ile kosztują nowe sobie zobacz to będziesz mniej więcej wiedzieć...
ja bym nie kupowała jakbym nie dostała