reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka 2011 - co warto mieć, co odpuścić, co zabrać do szpitala

reklama
Mi też się wydaje, że lepiej zabrać więcej ciuszków i mieć w czym wybrać w zależności od pogody niż się później niepotrzebnie denerwować.

Udało mi się w koncu kupić drugi kombinezon - na początku nie byłam pewna co do rozmiaru i dogadałam się z kobietą, że jak będzie rozmiarowo taki sam co mam to oddam (mam rozm. 68), ale naszczęście jest sporo mniejszy - więc dzidzia nie będzie musiała "pływać" w nim przy wyjściu ze szpitala :-)

a przed chwilą wygrałam aukcję z leżaczkiem http://allegro.pl/lezaczek-safari-nowosc-2010-i1356293292.html. Ale się cieszę:happy2:

Ostatnia edycja:
aniwar lezaczki są rózne.. niektóre sie rozkładają prawie na płasko.. do takich mozna dzieciaczka ze tak powiem 2 tyg juz wkładac..

reklama
ja nie wiem, dostałam podobny..
a ile kosztują nowe sobie zobacz to będziesz mniej więcej wiedzieć...
ja bym nie kupowała jakbym nie dostała
Mnie nie chodzi nawet konkretnie o ten leżaczek i tej firmy - tylko tak ogólnie pytałam, ile kosztują leżaczki. W sklepie widziałam za około 200 zł, takie z różnymi bajerami, same się huśtają, grają, przewijają i kąpią... ;-)
Ale taki mi niepotrzebny. A chcę mieć, żebym sobie mogła małego położyć przy sobie, jak będę np. pracować, a jemu się nie będzie chciało spać. To lepsze rozwiązanie niż ganiać po całym domu z wózkiem :-)

Do góry