reklama
E
eevciaa
Gość
Dzieki wielkie za odpowiedz :-), teraz wreszcie wiem co spakowac bo nie bylam pewna. Co do przegrzania to ja wlasnie mam kawalek drogi, tzn 15km, ale w sumie chyba noworodka trudniej przegrzac...
ariska
Fanka BB :)
właśnie że noworodki szybko mozna przegrzać bo dopiero reguluje się gospodarka cieplna i one nie regulują sobie same temperatury tylko po jakimś czasie. A co do ubrania to zawsze możesz zapakować coś więcej i pielęgniarki ci poradzą co założyć co nie
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
HEj dziewczyny
obecnie jestem w 16tc
i jak to jest większość znajomych mówi ze wcześnie się ciuszków itp dla dzidzi nie kupuje bo moze się coś stać czy coś takiego...
obecnie jestem w 16tc
i jak to jest większość znajomych mówi ze wcześnie się ciuszków itp dla dzidzi nie kupuje bo moze się coś stać czy coś takiego...
ariska
Fanka BB :)
to stare zabobony ja jakoś w to nie wierzę. I co pójdziesz rodzić i twój mąż będzie jeździł na wariata robił zakupy albo nie daj boże po porodzie będziesz musiała robić wyprawkę. Ja wózek miałam w 4mcu ciąży bo się trafił i kupiłam, tak samo ciuszki i inne kompletowałam całą ciążę bo jak nie ja to kto by mi to wszystko kupił takie jak chce?
E
Ewcia_822
Gość
Ja tak samo robiłam, teraz tylko kilka drobiazgów mam do dokupienia
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Moja mama też na początku wierzyła w te zabobony, ale powiedziałam jej, że nie będzie nas stać na wydanie ot tak minimum 2000zł na wszystkie niezbędne rzeczy po porodzie, więc skompletujemy powoli przez 9 miesięcy :-)
E
eevciaa
Gość
właśnie że noworodki szybko mozna przegrzać bo dopiero reguluje się gospodarka cieplna i one nie regulują sobie same temperatury tylko po jakimś czasie. A co do ubrania to zawsze możesz zapakować coś więcej i pielęgniarki ci poradzą co założyć co nie
No własnie póki co, mam spakowane więcej ciuszków do wyboru dla położnej, tylko jakoś mi głupio ze sama zdecydowac nie umiem... Chyba jednak je zostawie- najwazniejsze by dzidzi było dobrze.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
https://www.babyboom.pl/forum/members/eevciaa-32039.htmleevciaa, ja też mam spakowane więcej ciuszków, własnie na wypadek, gdyby ktoś mądry zechciał mi doradzić, co założyć ;-)
Podziel się: