reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka 2011 - co warto mieć, co odpuścić, co zabrać do szpitala

reklama
ja mam jeden usztywniany stanik,drugi bawełniany.zastanawiam się nad szlafrokiem,bo tak naprawdę to gdzie my będziemy latac ?bedziemy przy maluszkach,a w salach myślę ze będzie gorąco.ja chyba zrezygnuję ze szlafroka,bo mam dlugi i bardzo ''puchaty''.
tonia dzieki za link:)

ticker.php

ja mam jeden usztywniany stanik,drugi bawełniany.zastanawiam się nad szlafrokiem,bo tak naprawdę to gdzie my będziemy latac ?bedziemy przy maluszkach,a w salach myślę ze będzie gorąco.ja chyba zrezygnuję ze szlafroka,bo mam dlugi i bardzo ''puchaty''
.

U nas w jednym szpitalu też na dole IP,a porodówka na górze,wiem jeszcze,że dają od razu do ubrania taką fizelinową koszulę(prawie przezroczystą)jak do zabiegów.A w drugim szpitalu jeszcze nie byłam,u nas szpitale mają dyżury,więc nie wiem do którego trafię.Jak mają mało rodzących to nie ma problemu,ale jak więcej trzeba jechać tam,gdzie dyżur.

Tonia - dzięki za link, ja sobie chyba te koszule też zamówię, tylko rozmiar mniejszy..
Ostatnio jak miałam iść do szpitala to na szybko szukałam u nas koszul, i wszędzie takie wielkie były, znalazłam jedną M - nawet fajna, tylko przy rozbieraniu poszły mi haftki:-( a te koszule to widać do karmienia będą wygodne:-D:-D

Tonia - dzięki za link, ja sobie chyba te koszule też zamówię, tylko rozmiar mniejszy..
Ostatnio jak miałam iść do szpitala to na szybko szukałam u nas koszul, i wszędzie takie wielkie były, znalazłam jedną M - nawet fajna, tylko przy rozbieraniu poszły mi haftki:-( a te koszule to widać do karmienia będą wygodne:-D:-D
ja wzięłam te w rozmiarze L. mam 164 wzrostu no i sięga mi równo w kolano i taka na tą chwilę lekko opięta na brzuszku, po porodzie myślę że w sam raz. A ta mniejszą bałam sie brać ze względu na to by piersi zza tych zakładek nie wychodziły.

to myślę że spokojnie możesz wziąc ten mniejszy rozmiar, między nimi nie było aż takiej dużej różnicy w centymetrach jak patrzylam na obie aukcje. Życzę powodzenia i obyś była tak zadowolona jak ja.

reklama
Tonia mi tez bardzo spodobała sie ta koszula i juz męzowi podesłałam link żeby mi taka kupił na święta ten kolorek amarantowy, tylko że ja mam 175cm wzrostu to może być dla mnie za krotka, a wiekszych nie ma.

Do góry