reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka 2011 - co warto mieć, co odpuścić, co zabrać do szpitala

mam jeszcze pytanie ale z innej beczki, czy któraś z Was bierze może ranigast na zgagę albo może słyszałyście czy kobiety w ciąży mogą to brać? Lekarz przepisał mi brać ranitydynę ale tego nigdzie w aptece nie ma i babka powiedziała mi że to - to samo i mam brać ranigast

reklama
mi też zalecono tylko rennie, wiem że jest bezpieczne..
no i zimne mleko odtłuszczone przy niewielkiej zgadze też mi pomaga, chociaż czasami tylko na chwilę.

mam jeszcze pytanie ale z innej beczki, czy któraś z Was bierze może ranigast na zgagę albo może słyszałyście czy kobiety w ciąży mogą to brać? Lekarz przepisał mi brać ranitydynę ale tego nigdzie w aptece nie ma i babka powiedziała mi że to - to samo i mam brać ranigast

możesz brać wszystko na zgagę co bez recepty renie, manti , alugastin, ranigastu nie mówił. Ale skoro farmaceutka ci to dała to musi być bezpieczne dla kobiet wciąży

ja sie dzis dowiedzialam, ze w szpitalu w ktorym chce rodzic nie musze miec tych podkladow na lozko bo daja:-)

A co do prania to ja jesem w trakcie....ale powiem wam ze ciezko mi wystac przy desce...brzuchol twardnieje bardzo:-(

a to na łóżko też nie trzeba u nas nic mieć, bo prześcieradła zmieniają jak tylko potrzeba... ale mi się jakoś nie brudziło, bardzo często te podkłady wymieniałam i ok

Mam do Was takie pytanie, do jakiej torby się pakujecie do szpitala ?

Ja myślałam czy nie spakować się do torby na kółkach żeby wygodniej było

Mam do Was takie pytanie, do jakiej torby się pakujecie do szpitala ?

Ja myślałam czy nie spakować się do torby na kółkach żeby wygodniej było
ja jestem spakowana do właśnie walizki na kółkach, wszystko mi się zmieściło, kosmetyki mam w kuferku. Moja mama smieje się że się wybieram na wczasy a nie do porodu.

reklama
A Ja na razie do takiej zwykłej...ale moze jak zakupię walizke na kółkach to się przepakuję...osobiście uwazam ze lepiej ciągnąć,jak dźwigać...więc jak masz możliwość Claudia na kółkach to ja bym wybrała kółka:-)

Do góry