mam jeszcze pytanie ale z innej beczki, czy któraś z Was bierze może ranigast na zgagę albo może słyszałyście czy kobiety w ciąży mogą to brać? Lekarz przepisał mi brać ranitydynę ale tego nigdzie w aptece nie ma i babka powiedziała mi że to - to samo i mam brać ranigast
reklama
ariska
Fanka BB :)
mam jeszcze pytanie ale z innej beczki, czy któraś z Was bierze może ranigast na zgagę albo może słyszałyście czy kobiety w ciąży mogą to brać? Lekarz przepisał mi brać ranitydynę ale tego nigdzie w aptece nie ma i babka powiedziała mi że to - to samo i mam brać ranigast
możesz brać wszystko na zgagę co bez recepty renie, manti , alugastin, ranigastu nie mówił. Ale skoro farmaceutka ci to dała to musi być bezpieczne dla kobiet wciąży
Dominika81
ja sie dzis dowiedzialam, ze w szpitalu w ktorym chce rodzic nie musze miec tych podkladow na lozko bo daja:-)
A co do prania to ja jesem w trakcie....ale powiem wam ze ciezko mi wystac przy desce...brzuchol twardnieje bardzo:-(
a to na łóżko też nie trzeba u nas nic mieć, bo prześcieradła zmieniają jak tylko potrzeba... ale mi się jakoś nie brudziło, bardzo często te podkłady wymieniałam i ok
C
claudia4you
Gość
Mam do Was takie pytanie, do jakiej torby się pakujecie do szpitala ?
Ja myślałam czy nie spakować się do torby na kółkach żeby wygodniej było
ja jestem spakowana do właśnie walizki na kółkach, wszystko mi się zmieściło, kosmetyki mam w kuferku. Moja mama smieje się że się wybieram na wczasy a nie do porodu.Mam do Was takie pytanie, do jakiej torby się pakujecie do szpitala ?
reklama
martusia29
A Ja na razie do takiej zwykłej...ale moze jak zakupię walizke na kółkach to się przepakuję...osobiście uwazam ze lepiej ciągnąć,jak dźwigać...więc jak masz możliwość Claudia na kółkach to ja bym wybrała kółka:-)
Podziel się: