Jak najbardziej polecam jednosekundowy termometr, wydatek może i duży ale termometr żywotny, nasz już 3 lata mamy i cały czas działa bez zarzutu. GORĄCZKĘ MOŻMA ZMIERZYĆ MALUCHOWI NIE BUDZĄC GO, a ile to stresu zaoszczędzi. No i zawsze można dziadkom zasugerować by zamiast kolejnej partii mniej potrzebnych gadżetów zrobili taki prezent bo to i potrzebne i praktyczne i na lata.
reklama
Jak najbardziej polecam jednosekundowy termometr, wydatek może i duży ale termometr żywotny, nasz już 3 lata mamy i cały czas działa bez zarzutu. GORĄCZKĘ MOŻMA ZMIERZYĆ MALUCHOWI NIE BUDZĄC GO, a ile to stresu zaoszczędzi. No i zawsze można dziadkom zasugerować by zamiast kolejnej partii mniej potrzebnych gadżetów zrobili taki prezent bo to i potrzebne i praktyczne i na lata.
ja cały czas się zastanawiam jak delikatnie napomknąć tesciom o tym termometrze
Monciaa to może Twój m niech zagada, w końcu Jego rodzice i będzie Mu łatwiej a dziadkowie napewno zechcą taki praktyczny prezent zrobić Albo zawsze mozna taki temat potrzebnych rzeczy poruszyć w rozmowie i napewno samo wyjdzie tak naturalnie.
b_iala
Fanka BB :)
laseczki co do termometrów to ja z czystym sumieniem POlecam!!! http://www.tomi.pl/szczegoly/10638/termometr_elektroniczny_scaneo_4w1_ts802_warszawa
my go mamy i jest rewelacyjny i tak jak jest napisane mierzy dodatkowo temp.. powietrza , wody,
my go mamy i jest rewelacyjny i tak jak jest napisane mierzy dodatkowo temp.. powietrza , wody,
modlicha83
Ja dopiero ostatnio się dowiedziałam, że takie istnieją I na pewno się w taki zaopatrzymy!!
joasienka1
my kupiliśmy termometr elektryczny z miękką końcówką za 15zł, taki jak polecała położna, szkoda by mi było kasy żeby 100zł za termometr zapłacić.
za takie pieniądze można już kupić matę albo fajna karuzelkę :-)
za takie pieniądze można już kupić matę albo fajna karuzelkę :-)
ja tez mam taki,na probe juz wiem ze bedzie dzialac bo sprawdzalam,wciaga sutek ladnie wiec bedzie ok,mialam rozne inne tanie w Polsce i nie byly ani fajne ani wygodne,tylko pieniadze w bloto wyrzucone. Teraz poszlam po rozum do glowy i wzielam caly zestaw ze sterylizatorem elektrycznym,laktatorem,butelkami,pojemnikami,termoopakowaniami i wkladkami laktacyjnymi,wyszlo mnie niecale 60 funtowJa laktator kupiłam juz, bo słyszałam że nawał czesto jest juz w szpitalu a tam strasznie długie kolejki do szpitalnego laktatora. Mam ręczny z tommy tippee.
a co do termometru to dodam ze ja dostalam taki na podczrwien,mierzy temp w uchu bardzo dokladnie,jest leciutki i poreczny a dostalam go od taty,kupil w biedronce za ok 30 zli super sie sprawdzil!! Mam go juz 5 lat......jestem bardzo zadowolona,ma nawet zapinany futeral
Ostatnia edycja:
Patrycja89
Mama Kubusia
Ja swoj termometr na podczerwien kupilam na allegro, wyniósł mnie jakies 50zł, także nie az tak strasznie duzo.
reklama
Malta
Mama Wiktorka I Tomka
Ja swoj termometr na podczerwien kupilam na allegro, wyniósł mnie jakies 50zł, także nie az tak strasznie duzo.
Patrycja89 czy mówisz o takim?:
PROMOCJA - SZYBKI TERMOMETR NA PODCZERWIEŃ - HIT! (1300627086) - Aukcje internetowe Allegro
Jeżeli tak to napisz swoją opinię, czy jest ok?
A moze ktoras ma taki? Jak sie sprawdza?
Podziel się: