reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka 2011 - co warto mieć, co odpuścić, co zabrać do szpitala

reklama
a ja to tez bede pakowac torbe do szpitala.. taką awaryjną( bo do kliniki dla dzidziusia nic nie musze.. i dla siebie tylko kosmetyki i pizamke i klapeczki ) ale tak jak przy Tomku spakuje Torbe jak do szpitala.. i pozniej jak juz minie mi 37 tydz.. to ją rozpakuje o te zbedne rzeczy :)

jeśli chodzi o termometr to większość szpitali wymaga posiadania swojego. Odkąd wycofali termometry rtęciowe to szpitale mają z tym problem....

na szczęście w moim wybranym szpitalu nie trzeba mieć termometru.i ja w końcu zaczęłam się pakować:tak: zbuntowałam się rodzince,która uważała ze jeszcze za wcześniej i dziś zrobiłam stosowne zakupki.zostały jeszcze pieluszki i mokre chusteczki:-)

Dziewczyny a planujecie zakup takiego termometru 1 sekundowego do domu?? a jesli nie to bedzie mierzyc temp. pod paszką dzidzi takim elektrycznym ale normlanym?? Bo ja sie zastanawiam nad zakupem tego 1 sekundowego tylko one sa drogaśne i sama ie wiem co robić...

mi kolezanka kupila taki 10w1, fajny bo jest pomiar pomieszczenia, mozna tez do butli przylozyc i sprawdzic. ale dla mnie i tak rteciowy to rteciowy i zaden sie z nim nie równa- niestey nie mam w domku:(

reklama
Do góry