reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyniki badania nasienia

reklama
Najlepiej będzie jak skonsultujesz te wyniki z lekarzem my mieliśmy słaba morfologię nasienia ale inne parametry ponad normę i lekarz powiedział ze nie jest zle każdy lekarz to inna opinia
Ja swojemu M kupiłam fertilmen plus i czekamy do końca tabletek i zrobimy ponownie wyniki

Hej dziewczyny nie chce się nakręcać ale wczoraj dostałam dziwnego plamienia sluz podbarwiony krwią 7 dni po owulacji do miesiaczki mam 6 dni nie boli mnie brzuch jak na @ nigdy tak nie miałam

Czy pomoże ktoś zinterpretować wyniki?

Załączniki

• BADANIE 1.png
    BADANIE 1.png
    10,2 KB · Wyświetleń: 519
  • badanie 2.png
    badanie 2.png
    28,3 KB · Wyświetleń: 522
Jak dla mnie ok, bo ilość plemników większa niż podana norma to inne parametry wtedy też się zmieniają. Gorzej jak ich liczebność była by mała [emoji6].

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź bo interesuje mnie czemu mam obniżona sumę o ruchu postepowym oraz plemniki o szybkim ruchu to tylko 9%?

reklama
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź bo interesuje mnie czemu mam obniżona sumę o ruchu postepowym oraz plemniki o szybkim ruchu to tylko 9%?
U nas były duzo gorsze wyniki i lekarz powiedział, ze jak plemników jest dużo to inne parametry tez się zmieniają. U nas było dużo uszkodzonych i morfologia 2% tylko,a norma jak dobrze pamiętam to było 4%.

Do góry