To pewnie te leki... poczekajcie 3 mies i powtórzy badanie. Zdrowa dieta ruch witaminy i będzie luks :-)Mąż przez pół roku brak tabletki setaloft to antydepresanty może to od tego słaba morfologia a tak to zawsze bierze prysznic i to letni bo nie lubi garacych kąpieli
reklama
B
Benita23
Gość
Dziekuje za wsparcie mam nadzieje ze będzie dobrzeTo pewnie te leki... poczekajcie 3 mies i powtórzy badanie. Zdrowa dieta ruch witaminy i będzie luks :-)
Ewarut
Fanka BB :)
My mieliśmy 1% szans na naturalne zajście w ciążę. Iui nie wyszło. Było planowane in citroen, ale miesiąc przed rozpoczęciem zaszłamm naturalnie w ciążę, po 4latach starań. Po lekach dla męża wyniki były jeszcze gorsze. Po pięciu latach zaszłam znowu w ciążę naturalną-ale ciąża obumarła. Po 4miesiacach zaszłam ponownie i mam 4miesiecznego Macieja.
Także nie warto wierzyć we wszystko co lekarze mówią.
Cuda jednak się zdażaja [emoji8]
Wytrwałości życzę [emoji8][emoji8]
Także nie warto wierzyć we wszystko co lekarze mówią.
Cuda jednak się zdażaja [emoji8]
Wytrwałości życzę [emoji8][emoji8]
B
Benita23
Gość
Jednak cuda się zdążają my byliśmy u lekarza i powiedział ze wyniki mojego m wcale nie są takie zle bo nie można brać pod uwagę tylko jednego czynnika np morfologi bo jeżeli jest ich dużo 31 mln/ml 110 mln/mli jest ruch postępowy prawie 60 procent to i tak przy morfologi 3 procent to i tak tych zdrowych jest dużo
B
Benita23
Gość
Dziewczyny powiedzcie mi w czwartek 19 dc cyklu byłam u gin miałam usg i było widać dwa piękne pecherzyki w prawym jajniku gin kazał zrobić progesteron 7 dni po czyli w 26i wyszedł taki 26,37 normy dla poszczególnej fazy faza folikularna 0.057-0.893 faza owulacyjna 0.121-12 faza lutealna 1,83-23,9 miesiaczki mam 31 dniowe czy ten progesteron jest ok i o czym swiadczy
1
185097
Gość
Progesteron piękny![emoji179]Dziewczyny powiedzcie mi w czwartek 19 dc cyklu byłam u gin miałam usg i było widać dwa piękne pecherzyki w prawym jajniku gin kazał zrobić progesteron 7 dni po czyli w 26i wyszedł taki 26,37 normy dla poszczególnej fazy faza folikularna 0.057-0.893 faza owulacyjna 0.121-12 faza lutealna 1,83-23,9 miesiaczki mam 31 dniowe czy ten progesteron jest ok i o czym swiadczy
B
Benita23
Gość
Mam nadzieje ze w tym miesiącu będzie prezent pod choinkę miesiączka za 4 dni ma przyjść modlę się żeby nie przyszła
Cześć wszystkim,jestem tu nowa.Potrzebuję Waszej interpretacji wyniku.Po świętach powtarzamy badanie...dodam że ja mam pcos ,rok temu poroniłam w 20tc. Teraz rok nie mogę zajść w ciąże ponownie i nie wiem czy jest szansa na zajście i donoszenie czy to nie przypadek że raz się udało
Załączniki
B
Benita23
Gość
a morfologię nasienia robiliscieCześć wszystkim,jestem tu nowa.Potrzebuję Waszej interpretacji wyniku.Po świętach powtarzamy badanie...dodam że ja mam pcos ,rok temu poroniłam w 20tc. Teraz rok nie mogę zajść w ciąże ponownie i nie wiem czy jest szansa na zajście i donoszenie czy to nie przypadek że raz się udało
reklama
Nie, zalecone mieliśmy badanie podstawowea morfologię nasienia robiliscie