reklama
Czesc dziewczyny, u Was tez tak goraco? U mnie upał! Male sie rusza, za 2 tygodnie musze isc do gin.sprawdzic, czy te 3 tyg.roznica miedzy brzuszkiem, a nozkami sie zniwelowala, nadal troche sie boje. Ale wszyscy lekarze mowia, ze gdyby z dzidzia bylo cos zle, juz dawno by to odkryli, co Wy na to? Jestm w 34 tyg.ciazy i troche sie denerwuje. Male kopie, serduszko bije...
maggie85
Mama M.
Melduję się po wizycie
dzidziak dziś pokazał klejnoty w pełnej okazałości więc nie będzie zaskoczenia, poza tym wszystko ok. tylko znowu płytki krwi mam niskie, i trzeba na badanie szczegółowe jechać
a Marcel waży ok. 2060 g :-)
dzidziak dziś pokazał klejnoty w pełnej okazałości więc nie będzie zaskoczenia, poza tym wszystko ok. tylko znowu płytki krwi mam niskie, i trzeba na badanie szczegółowe jechać
Ostatnia edycja:
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Super ,że same dobre wieści dziś czytam:-)Melduję się po wizycie
megaczka
Fanka BB :)
ja tez sie ciesze ze same dobre wiesci sie teraz na tym watku pojawiaja . Oby tak do sierpnia. :-)
Monika20078
Fanka BB :)
Super, że wszystko dobrzeMelduję się po wizycie
Widzę, że nasze Marcelki urodzą się w podobnym terminie Fajnie...
MIRANDA, MAGGIE - super wieści
Marcel bardzo fajne imię. Ja już się przyzwyczaiłam do swojego Antka, więc zmieniać nie będę, ale ostatnio w sklepie stał obok mnie bardzo przystojny chlopak i dziewczyna do niego zawołała "Marcyś" i to tak mu pasowało, że aż zapytałam M co sądzi o tym imieniu - no ale nie podzielał mojego entuzjazmu
Marcel bardzo fajne imię. Ja już się przyzwyczaiłam do swojego Antka, więc zmieniać nie będę, ale ostatnio w sklepie stał obok mnie bardzo przystojny chlopak i dziewczyna do niego zawołała "Marcyś" i to tak mu pasowało, że aż zapytałam M co sądzi o tym imieniu - no ale nie podzielał mojego entuzjazmu
maggie85
Mama M.
Monika20078, faktycznie, nasze Marcelki z podobną datą powinny przyjść na świat
mju ja już też zmieniać imienia nie będę bo Marcel się przyjęło )
no i oby nam tu samych dobrych wieści przybywało )
mju ja już też zmieniać imienia nie będę bo Marcel się przyjęło )
no i oby nam tu samych dobrych wieści przybywało )
reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Ciesze sie dziewczyny , ze u was wszystko dobrze i ze maluszki rosna....
Mam nadzieje ze i moja kruszynka czuje sie dobrze....a sprawdze dopiero 2 lipca.....
Mam nadzieje ze i moja kruszynka czuje sie dobrze....a sprawdze dopiero 2 lipca.....
Podziel się: