reklama
dziewczyny żaden gin nie jest w stanie tak dobrze przewidzieć kiedy - bo są kobiety co potrafią z rozwarciem i z miesiąc chodzić, a są takie co zamknięte zamknięte a potem szybciutko się szyjka skraca i otwiera...tak samo po wadze dziecka ani wymiarach się tego nie stwierdzi...także mogą określac że wieksze prawdopodobieństwo a maluchy i tak zrobią nam niespodziankę!!!
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Święta prawda Baśka. Ja z Kuba juz w osmy miesiacu mialam rozwarrcie na 2 cm i z poczatku balam sie ze szybciej urodze a tu niespodzianka co poszlam do gina slyszalam ze gotowosc porodowa jest, ale porodu jak nie bylo tak nie bylo. Z tym rozwarciem przechodzilam termin
Chogata
Mama Aluni i Dominika
a słyszałam ,że czesto się tak zdarza.Matko jak ja se pomyślę,że mam rodzić po terminie a termin z @ mam na 27 sierpnia to co we wrześniu jeszcze będę chodzić?????????? Już na zakończenie roku szkolnego mamy mi mówiły ,że to chyba na dniach będzie dzidzia a jak słyszały ,ze za 2 miesiące to wielkie oczy robiły .To co powiedzą jak we wrześniu zamiast z wózkiem przturlam się w dwupakuŚwięta prawda Baśka. Ja z Kuba juz w osmy miesiacu mialam rozwarrcie na 2 cm i z poczatku balam sie ze szybciej urodze a tu niespodzianka co poszlam do gina slyszalam ze gotowosc porodowa jest, ale porodu jak nie bylo tak nie bylo. Z tym rozwarciem przechodzilam termin
aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
powiesz Chogata że to drugie ;-)
aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
Ja mam na 21 i mam nadzieje że wyjdzie mi te lwiątko :-)
Cześć dziewczynki,my po usg .Niunia waży ok 2 kg200 g.Ja mam skurcze ,dziś robilam KTG i nawet regularne były,skurcze tak na 90% Jak nie przejdą to szpital takich gór na ktg to już dawno nie widziałam.A mamusia ma 13 kg na plusie
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Oj Kokota,to trzymaj sie i zaciskaj nogi......
Ja mam nadzieje zmiescic sie w sierpniu,ale zobaczymy jak wyjdzie,a termin na 24 mam.....z Gosia 5 dni przenosilam.....hi,hi......wiec jesli teraz tez cos kolo tego by bylo ,to sie jeszcze zmieszcze w sierpniu....
Ja mam nadzieje zmiescic sie w sierpniu,ale zobaczymy jak wyjdzie,a termin na 24 mam.....z Gosia 5 dni przenosilam.....hi,hi......wiec jesli teraz tez cos kolo tego by bylo ,to sie jeszcze zmieszcze w sierpniu....
reklama
Podziel się: