reklama
agusia0611
Fanka BB :)
Witam.
Przepraszam, że dopiero dziś piszę, ale wczoraj należałam się pod KTG i już nie miałam weny do siedzenia przed kompem.
Rozwarcia u mnie jeszcze nie ma, ale mam rzadkie i słabe skurcze. Dostałam Fenoterol, Isoptin 40, Nospe, hemofer, Aspargin i kontynuacja Prenatal i kwas foliowy. Mam małą aptekę na biurku. Ponadto zalecone polegiwanie i zwolnienie tempa!
Przepraszam, że dopiero dziś piszę, ale wczoraj należałam się pod KTG i już nie miałam weny do siedzenia przed kompem.
Rozwarcia u mnie jeszcze nie ma, ale mam rzadkie i słabe skurcze. Dostałam Fenoterol, Isoptin 40, Nospe, hemofer, Aspargin i kontynuacja Prenatal i kwas foliowy. Mam małą aptekę na biurku. Ponadto zalecone polegiwanie i zwolnienie tempa!
MALINKA2109
Dziewczyny mam nadzieje że wszystko u Was będzie dobrze!!!!!!!Trzymam kciuki!!
megaczka
Aneczka wskakuj do wyrka i nie wychodz przez najblizsze tygodnie. Pusc sobie relaksujaca muzyczke lub lajtowy film i mysl pozytywnie to bedzie dobrze. Moze maz moglby wziac urlop zeby z toba posiedziec?
Monika20078
Aneczka trzymaj się. Odpoczywaj i przede wszystkim nie denerwuj się. Napewno wszystko będzie dobrze.
basia1807
mama trzech skarbów
wspolczuje i trzymaj nozki na krzyz:-(
ja bede trzymac kciuki
ja bede trzymac kciuki
reklama
Kinia
sierpień 2009
Dziewczyny, jeszcze trochę wytrzymajcie! Trzymamy kciuki!
Podziel się: