reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyniki badań itd czyli co słychać po wizycie u gina...

Święte słowa Kinia lepiej iść zobaczyć co "w trawie piszczy" niż się denerwować..
Czekamy na wieści pozytywne oczywiście ...

reklama
Witam.
Przepraszam, że dopiero dziś piszę, ale wczoraj należałam się pod KTG i już nie miałam weny do siedzenia przed kompem.
Rozwarcia u mnie jeszcze nie ma, ale mam rzadkie i słabe skurcze. Dostałam Fenoterol, Isoptin 40, Nospe, hemofer, Aspargin i kontynuacja Prenatal i kwas foliowy. Mam małą aptekę na biurku. Ponadto zalecone polegiwanie i zwolnienie tempa!

Aniu miejmy nadzieje ze to falszywy alarm a czop czasem dlugo przed porodem wypada, jedne tylko to w szoku jestem ze w szpitalu cie nie zatrzymali:confused:

Aneczka wskakuj do wyrka i nie wychodz przez najblizsze tygodnie. Pusc sobie relaksujaca muzyczke lub lajtowy film i mysl pozytywnie to bedzie dobrze. Moze maz moglby wziac urlop zeby z toba posiedziec?

Aniu a może do teściów przyjedź, pomogą i małym się zajmą?

Dziewczyny trzymajcie się, jeszcze trochę wasze maleństwa muszą pobyć w brzuszku :tak:

reklama
Do góry