Zrobiłam po 3 dniach badanie krwi i wynik 18,7 czyli zmalał jestem normalnie załamanaJa tydzień po spóźnionej miesiączce miałam betę 40 . Daj znać jak przyrasta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam po 3 dniach badanie krwi i wynik 18,7 czyli zmalał jestem normalnie załamanaJa tydzień po spóźnionej miesiączce miałam betę 40 . Daj znać jak przyrasta
Ja po 3 dniach powtórzyłam badanie I przyrost zmalał 18,7 jestem załamana
Bardzo mi przykroJa po 3 dniach powtórzyłam badanie I przyrost zmalał 18,7 jestem załamana
To znaczy że poroniłam??Bardzo mi przykro
Mogła to być ciąża biochemiczna, lepiej dzwoń do swojego lekarza i przedstaw całą sytuację.To znaczy że poroniłam??
Witam i jak u Pani beta powiększyła się?? U mnie po 3 dniach zmalała z 37 na 18czyli super u mnie niestety nie rokuje dobrze, ale zrobię ostatni raz jutro betę...
Przykro mi ale lepiej wcześniej niż później, organizm sam się oczyszcza i można działać dalej. Ja dziś byłam u gina i stwierdził, że to jednak ciąża. Jeszcze idę na USG. A beta przyrosła w piątek była 371.Witam i jak u Pani beta powiększyła się?? U mnie po 3 dniach zmalała z 37 na 18
I jest wszystko w porządku?Ja tydzień po spóźnionej miesiączce miałam betę 40 . Daj znać jak przyrasta
Na dzień dzisiejszy 20 TCI jest wszystko w porządku?