M_P_90
Fanka BB :)
No, bo sprawdza przyrost...dopóki wartości nie będą w tysiącach tylko tak można sprawdzić, czy ciąża się rozwijaRobiłam teraz w poniedziałek i wzrosło do 670 i znowu mi dał na beta hcg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, bo sprawdza przyrost...dopóki wartości nie będą w tysiącach tylko tak można sprawdzić, czy ciąża się rozwijaRobiłam teraz w poniedziałek i wzrosło do 670 i znowu mi dał na beta hcg
ale tu inny problem. Dziewczyna zamiast zrobic 48h pozniej to robi raz w tygodniu po tygodniu. Z 115 fo 670 po tygodniu to mały przyrost.No, bo sprawdza przyrost...dopóki wartości nie będą w tysiącach tylko tak można sprawdzić, czy ciąża się rozwija
I mały i nie...powinno przyrastać dwukrotnie w ciągu 48h...nie wiem kiedy była pierwsza beta robiona, bo jeśli 5 dni temu to by pasowało, że w poniedziałek poziom 670...a jeśli 7 dni temu było te 115 to faktycznie 670 w poniedziałek to trochę mało ...ale tu inny problem. Dziewczyna zamiast zrobic 48h pozniej to robi raz w tygodniu po tygodniu. Z 115 fo 670 po tygodniu to mały przyrost.
Bylo gdzies, bo dziewczyna zadaje na każdym możliwym wątku te samo pytanie. Poniedzialek tydzien temu i w ten poniedziałek. Mówimy zeby zrobila przyrost po 48h, ale grochem jak do ściany.I mały i nie...powinno przyrastać dwukrotnie w ciągu 48h...nie wiem kiedy była pierwsza beta robiona, bo jeśli 5 dni temu to by pasowało, że w poniedziałek poziom 670...a jeśli 7 dni temu było te 115 to faktycznie 670 w poniedziałek to trochę mało ...
A lekarz nie wspomniał żebyś zrobiła badania w odstępstwie 48/72h?Robiłam teraz w poniedziałek i wzrosło do 670 i znowu mi dał na beta hcg
A to tego nie widziałam...no to w ciągu tygodnia słaby przyrost niestetyBylo gdzies, bo dziewczyna zadaje na każdym możliwym wątku te samo pytanie. Poniedzialek tydzien temu i w ten poniedziałek. Mówimy zeby zrobila przyrost po 48h, ale grochem jak do ściany.
No najwidoczniej nie skoro nas nie słucha. Zmieniłabym lekarza.A lekarz nie wspomniał żebyś zrobiła badania w odstępstwie 48/72h?
NieA lekarz nie wspomniał żebyś zrobiła badania w odstępstwie 48/72h?
To zmień lekarza. Jeśli chcesz zrobić betę to zrób tak jak Ci radzimy
Dziwne. Kiedy teraz masz mieć wizytę?