reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wynik beta hcg

reklama
Ja obstawiam że ciąży z tego nie będzie, mysle ze mogłas poczeka 14 dni od stosunku ,ale gdyby z tego była ciąża To naprawdę, bym się mocno zdziwila
@Fado123
mówią że dopiero implantacja determinuje pozytywny wynik hCG. A co w sytuacji jak ewentualne jej objawy ( może sobie wkręcam [emoji6], ale po powrocie z laboratorium miałam ból w dole brzucha i jajników ) wystąpiły po oddaniu krwi ?
Przepraszam że tak rozkminiam, ale może któraś z was miała podobna sytuację?
Ja już się pogodziłam z ewentualną ciążą ,tylko ta niepewność...[emoji4]

@Fado123
mówią że dopiero implantacja determinuje pozytywny wynik hCG. A co w sytuacji jak ewentualne jej objawy ( może sobie wkręcam [emoji6], ale po powrocie z laboratorium miałam ból w dole brzucha i jajników ) wystąpiły po oddaniu krwi ?
Przepraszam że tak rozkminiam, ale może któraś z was miała podobna sytuację?
Ja już się pogodziłam z ewentualną ciążą ,tylko ta niepewność...[emoji4]
Daj znać jak wynik ,trzymam kciuki

Możesz powtórzyć w niedziele testem ciazowym, ale nie. Ciąży raczej z tego nie będzie. 🙄
Dziękuję za odpowiedź 😊
Dziś powtórzyłam betę i mam już wynik - 0.00. Myślę, że 17 dni po stosunku, i 16 dni po spóźnieniu z pigulką (nie wiem kiedy mogło dojść do ewentualnej owulacji wynikającej z tego opóźnienia) już będzie wiarygodny wynik? Krwawienie z odstawienia mam mieć w czwartek.
Jesteście doświadczone, może wy coś powiecie?

Dziękuję za odpowiedź 😊
Dziś powtórzyłam betę i mam już wynik - 0.00. Myślę, że 17 dni po stosunku, i 16 dni po spóźnieniu z pigulką (nie wiem kiedy mogło dojść do ewentualnej owulacji wynikającej z tego opóźnienia) już będzie wiarygodny wynik? Krwawienie z odstawienia mam mieć w czwartek.
Jesteście doświadczone, może wy coś powiecie?
Wiarygodny wynik. Nie ma ciąży.

reklama
Do góry