reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyjazdowe spotkanie Grudnióweczke - wątek orgnizacyjny

Strasznie glupio faktycznie :-:)-( kurcze nie to ze sie usprawiedliwiam ale ja od samego poczatku mowilam ze nie jestem w stanie zadecydowac o wyjezdzie na tyle tygodni przed i wpisalam sie na liste ze znakiem zapytania, teraz tez jeszcze nie wiem jak to bedzie w czerwcu gdyz jak pisalam wczesniej szykuje nam sie przeprowadzka i powrot moj do pracy wlasnie w poniedzialek po weekendzie wiec ja podjelabym decyzje kilka dni przed wyjazdem dopiero:-(
kicha.......:-(

reklama
No dobra to kto się jeszcze wyłamie??? Może powiedziałby od razu byłoby z głowy.... Bo mój mężowy też na chama urlopy załatwiał żeby jechać.... a teraz się okazuje że w ogóle prawie nikt nie jedzie:(

No dobra to kto się jeszcze wyłamie??? Może powiedziałby od razu byłoby z głowy.... Bo mój mężowy też na chama urlopy załatwiał żeby jechać.... a teraz się okazuje że w ogóle prawie nikt nie jedzie:(
Nie ma mowy juz nikt nie moze sie wyłamać !

Właśnie mówiłam mężowi , ale dziewczyny mają fajnie, że się spotkają, a tu co ja widzę. Mam nadzieję, że jednak wam ten wyjazd wypali. Kurcze myślałam, ze potem fotki wkleicie i sobie chociaż pooglądam.

szczerze... tak jak sie cieszylam jescze tydzien temu z tego wyjazdu tak dzis wcale sie nie ciesze... martwie sie tylko ile nas na koniec zostanie, jak mi bedzie glupio przed wlascicielem itd. nawet sie zastanawiam czy w ogole jechac czy ta kase przeznaczyc na co innego. Jesli ma nas dotzrec 5 do celu...

Hej laski!!!
Sorry że się nie odzywałam przez 2 dni. Jestem chora - mam zapalenie stawów. Od kilku dni nie śpię w nocy z bólu... Kolana pękają mi w szwach - płaczę z bólu - nie mogę chodzić wczoraj byłam u lekarza - i dostałam antybiotyki. Mąż też wziął zwolnienie na tydzień "na opiekę" bo ja nawet nie mam siły Zuśką się zaopiekować... Dziś w nocy też nie spałam - tak bardzo bolały.

Jeśli chodzi o spotkanie w czerwcu to ja jadę z mężowym i Zuśką :tak::tak::tak:i zamierzamy się lux z Wami bawić:tak:;-)

Co ja widze??

Ehh a moze faktycznie jakies znajome mamy z dziecmi zabrac?? No nie grudniuweczki ale przyjemnie moze byc co?

Latwo mi mowic...

reklama
Do góry