reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dokładnie o tym samym myślę:-(
Agacia82
Mami :)
Pojmy jakąś decyzje. Bo to juz za dwa tyg. Więc moze trzeba wysłać maila do tego pana. Ja jestem za rezygnacją.Dokładnie o tym samym myślę:-(
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Napisalam maila, strasznie mi glupio. Czulam sie jakbym stala osobiscie przed nim
W razie kolejnego zjazdu bedziemy wplacac zaliczki zeby nie bylo pozniej wycofywania sie z blachego powodu
W razie kolejnego zjazdu bedziemy wplacac zaliczki zeby nie bylo pozniej wycofywania sie z blachego powodu
blizniaki2000
Fanka BB :)
Szkoda ze tak to wyszło.
Ale rzeczywiscie nastepnym razem trzeba wpłacać zaliczki i wtedy będszie to bardziej wiążące.
Cyprysiowa, nie zazdroszczę tej sytuacji
Ale rzeczywiscie nastepnym razem trzeba wpłacać zaliczki i wtedy będszie to bardziej wiążące.
Cyprysiowa, nie zazdroszczę tej sytuacji
Agacia82
Mami :)
Cyprysiowa czyli napisałaś ze rezygnujemy z wyjazdu tak?Napisalam maila, strasznie mi glupio. Czulam sie jakbym stala osobiscie przed nim
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
napisalAm ze zostalo 5 ktore raczej tez zrezygnuja
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
justine bylo 17, pozniej zostalo nas 10 (tak zaklepalam ostatecznie pokoje) pozniej wycofala sie jeszcze marzycielka z powodu bierzmowania brata. Nastepnie ja, choc nie na 100% ale bym wiedziala dopiero przed wyjazdem ( dzieci mam chore-Ksawi oskrzela,inhalacje itd. w kazdej chwili moze dostac ponownie zapalenia, Cyprian...hmmm wszystko na raz) ciagnie sie to juz ponad miesiac wiec niewiem co bedzie w ciagu tych 2 tyg.... a potem posypala sie reszta. Zostaly 4 zdecydowane ...
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Praktycznie to wystarczy odnowić watek
reklama