reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyjazdowe spotkanie Grudnióweczke - wątek orgnizacyjny

Jesli ktos jescze nie jest na 100% pewny to niech napisze teraz. Bo jesli mamy zrezygnowac to wypadaloby poinformowac Pana z osrodka bo jednak juz go troche zrobilysmy (mialo byc okolo 17 par a jest 10 a on nam obnizyl ceny)

Ja chcę jechać i mąż też a Oli jak najbardziej i na razie jedziemy ale jak dopadnie mnie moja choroba ze zdwojoną siłą to nawet Mikołaj mnie nie zaciągnie
Na to nie mam wpływu....:-(

reklama
Ja chcę jechać i mąż też a Oli jak najbardziej i na razie jedziemy ale jak dopadnie mnie moja choroba ze zdwojoną siłą to nawet Mikołaj mnie nie zaciągnie
Na to nie mam wpływu....:-(
Jezeli chodzi sz do specjalisty i dostaniesz na to leki, nic cię nie dopadnie :tak:, bedziesz miała taki humor ze hej :tak:. Uwierz mi :-D !

Kurde szkoda ze tak duzo was nie jedzie. A moze zmienimy weekend na inny? Ehhh juz sama nie wiem.

A KANKIYA , ANIA, yoka, eager , dagulla ?

Agacia ja osobiście uważam, że zmiana nie ma sensu, bo zawsze coś będzie stało na przeszkodzie. A do tego może być problem z miejscami, to jednak jest okres wakacyjny.

Marzycielko niech nawet nie waży się choroba ciebie dopadać!!!!!

nie ma sensu zmieniac zwlaszcza ze tu juz mamy rezerwacje i trzymamy ja od paru miesiecy. Moze jednak jeszcze ktos sie zdecyduje?

Jezeli chodzi sz do specjalisty i dostaniesz na to leki, nic cię nie dopadnie :tak:, bedziesz miała taki humor ze hej :tak:. Uwierz mi :-D !

Lekie nie zawsze pomagają i trzeba zmieniać i próbować inne poza tym to nie grypa i zanim zaczną działać trochę schodzi ale licze na to , że mnie nic nie dopadnie.

Lekie nie zawsze pomagają i trzeba zmieniać i próbować inne poza tym to nie grypa i zanim zaczną działać trochę schodzi ale licze na to , że mnie nic nie dopadnie.
Wiem Marzycielko ze to nie grypa, ale choroba którą leczy się lekami. Ja musiałam ja leczyc lekami w mega wielkich ilościach. I pewnie ze od razu nie pomogły, ale po tygodniu juz się czułam o wiele lepiej.

Cyprysiowa wykreśl Nas z listy. Nie możemy jechać bo równocześnie z wyjazdem mam bierzmowanie brata.

reklama
Do góry