reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyjazdowe spotkanie Grudnióweczke - wątek orgnizacyjny

Cyprysiowa za cholere nie moge podjac teraz decyzji o wyjezdzie za duzo mamy niewiadomych na czerwiec:wściekła/y: uznajmy z nie jade ale jak wszystko sie wyklaruje to przed wekendem czerwcowym zadzzwonie do pensjonatu i moze jakis pokoik malutki gdzies na strychu sie znajdzie:confused: cp prawda mysle o piatku i sobocie gdyz w niedziele bede sie szykowala powoli na poniedzialek na pierwszy dzien pracy:szok::-D

reklama
Cyprysiowa - zabijesz mnie kochana, ale niestety muszę się wypisać z listy. Edee też mnie zabije zresztą... Gdyby się coś zmieniło, to już sama zadzwonię do Pana i zamówię sobie nocleg. PRZEPRASZAM!!!!!

:-( no to dupa :-( ja też w takim razie nie mam co liczyć na ten wyczekany wyjazd :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

przepraszam, przepraszam, przepraszam Was wszystkie bardzo :-:)-(

Samej mnie G nie puści :-(, z nim nie pojadę bo ma "sezon" w pracy,(chociaż pewnie by się zgodził) a co najważniejsze koszty wyjazdu bez Pyti dużo by wzrosły :-:)-(, a my z moim planujemy jechać nad morze na wczasy(jakoś w lipcu), więc i z kasą krucho, żebym sobie mogła na dwa takie wyjazdy w tak krótkim czasie pozwolić:-(

Bardzo żałuję ... a jeszcze bardziej Wam zazdroszczę ...:-(

Wybaczcie ...

p.s. wykreślcie mnie z listy :-:)-:)-:)-:)-:)-(

Hej!!!
My z mężowym chętnie byśmy wzięli udział w tym spotkaniu - zaraz przyjdzie z miacha - i pogadamy - co do daty - jeśli nie będzie miał całodobowej służby to jedziemy!!!! Tylko mam pytanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Czy nic się nie zmieniło??? Impreza jest 12-14 czerwca?? Proszę o odp.

Dam znać co i jak dziś po południu.....

Kurcze :-( szkoda:-( a co z reszta? Mopek,Kana, Tygrysek...?
Cyprysiowa ja wpisałam sie na listę ale ktosik mnie wymazał;-), nawet odpisywałas mi, ze sniadania trzeba bedzie zdeklarowac wczesniej, bo sie zastanawiam:confused:
nic sie nie zmieniło i mam nadzieje, ze nic sie nie zmieni, szkoda tylko, ze tak duzo dziewczyn sie wykruszyło :-(
Moze Pytia jednak zmieni zdanie pliiiiiiissss:happy2: bo kto będzie grał na gitarze ????????????:szok:

1. Agatkas - 2 osoby - posiłki: sobota - śniadanie i obiad x2; niedziela - śniadanie x2
2. Myszqa - 2 os. - posiłki: sobota obiad x 2, grill :biggrin2: niedziela - śniadanie x 2
3.Zapominajka 2 os. bez posiłów, ale z grilem
4.Cyprysiowa 3 os. sobota sniadanie x 2,5 obiad x2,5, niedziela sniadanie x2,5
5.Marzycielka 2 os. sobota śniadanie ,obiad x 2
6. Blizniaki 2 os + 2 dzieci, sobota śniadanie, obiad, niedziela śniadanie - 2 porcje + 2 połówki
7. xpatrysiax 1 os.-sobota: obiad, niedziela: śniadanie.
8. Agacia82 2 os. sobota - sniadanie, obiad; niedziela - sniadanie
9.justine07 4 os. posilki?
10.Mopek-2 os. + 1 dziecko 10 lat

Mopku kochany-to chyba ja Cię tak nieuważnie usunęłam, nie to żebym nie chciała Cię zobaczyć....:-D:-D:-D Już poprawiłam i wykasowałam edee.

Patrysiu no własnie nie chciałam tu imiennie sie zalic kto mnie ze zjazdu wyrzucił chlip, chlip :-p:-pale widze ze jednak tak zle nie jest :-D:-D:-D

reklama
Cyprysiowa za cholere nie moge podjac teraz decyzji o wyjezdzie za duzo mamy niewiadomych na czerwiec:wściekła/y: uznajmy z nie jade ale jak wszystko sie wyklaruje to przed wekendem czerwcowym zadzzwonie do pensjonatu i moze jakis pokoik malutki gdzies na strychu sie znajdzie:confused:

Cyprysiowa u nas podobnie!!!!!:-:)-:)-(

Jeśli uda nam się pojechać i będą jeszcze miejsca to dołączymy do Was....więc na razie nie dopisujemy się

Cholercia mam nadzieje ze spotkamy sie, bo tak bardzo chciałam Was poznac i zobaczyć.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry