reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyjazdowe spotkanie Grudnióweczke - wątek orgnizacyjny

reklama
Ja mężowemu listy nie pokazuję. Zamierzam się dobrze bawić nawet gdyby się okazało, że będziemy my i sosny!!!!!!!!!!!

Dokladnie (jesli chodzi o wylamywanie sie) Wy przed mężem musicie sie tlumaczyc a ja dodatkowo przed Panem z Łowicza ...

Cyprysiowa przepraszam,ze sie nie odzywałam,ale mielismy "spotkanie" z ksiedzem....no i 14 czerwca mamy chrzciny malutkiej.... czyli my prawdopodbnie odpadamy... nie pisałam wczensiej,bo nie byłam pewna czy to bedzie 14...ale u nas chrzciny sa tylko w druga nieziele miesiaca....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
przepraszam...

No tak tylko mój M. zrezygnował z jakiegoś ważnego wyjazdu bo go uprosiłam, mówiłam że wszystkie będziemy i jak mnie ma nie być. Troszkę się może zdenerwować. Chociaż z drugiej strony to przecież sobie odpocznie na łonie natury :-)

reklama
Jesli ktos jescze nie jest na 100% pewny to niech napisze teraz. Bo jesli mamy zrezygnowac to wypadaloby poinformowac Pana z osrodka bo jednak juz go troche zrobilysmy (mialo byc okolo 17 par a jest 10 a on nam obnizyl ceny)

Do góry